Έρευνα: Μελαχρινές, καστανές, ξανθιές και κοκκινομάλλες διαφέρουν στο σεξ!

Έρευνα: Μελαχρινές, καστανές, ξανθιές και κοκκινομάλλες διαφέρουν στο σεξ!

Νέα έρευνα προσπαθεί να δώσει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα, που απασχολεί τόσο τους άνδρες, όσο και τις γυναίκες. Ποιες γυναίκες είναι καλύτερες στο κρεβάτι;

Η εταιρεία προφυλακτικών Skyn παρουσίασε την ετήσια έρευνα της για την ερωτική ζωή (2019 Intimacy Survey) και φέτος εστίασε στους millenials (όσους γεννήθηκαν από το 1990 μέχρι το 2000) και τη λεγόμενη γενιά Ζ (όσους γεννήθηκαν μετά το 2000) και τα πορίσματα της νέας μελέτης είναι ενδιαφέροντα.

Συνολικά στη μελέτη συμμετείχαν 1000 άτομα ηλικίας 18 έως και 30 ετών (άνδρες και γυναίκες) που κλήθηκαν να απαντήσουν μια σειρά από ερωτήσεις για την ερωτική ζωή τους και τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.

Και ένα από τα ευρήματα της μελέτης αναφέρεται στις σεξουαλικές συνήθειες γυναικών με διαφορετικό χρώμα μαλλιών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα οι κοκκινομάλλες προτιμούν να κάνουν στοματικό σεξ από το να κάνει κάποιος στοματικό σεξ σε αυτές!

Επίσης η έρευνα έδειξε πως το 43% των γυναικών με σκούρα/ μαύρα μαλλιά δήλωσε πως έχει πολλαπλούς οργασμούς όταν κάνει σεξ, ενώ το 21% των γυναικών που είναι καστανές παραδέχτηκε πως αυτοικανοποιείται ερωτικά πέντε ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα.

Τέλος το 88% των ξανθών γυναικών δήλωσε πως θεωρεί απαραίτητα τα προκαταρκτικά στο σεξ.Σχετικά Άρθρα

Emily Ratajkowski: Συμβουλές για online dating! (video)

Η Emily Ratajkowski έχει το know how και σε βοηθά και εσένα με κάποιες συμβουλές. Το online dating είναι πλέον

Έρευνα αποκαλύπτει την απάτη γύρω από την επιμήκυνση πέους!

Έρευνα ισχυρίζεται πως οι επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους δεν έχουν αποτέλεσμα και είναι συχνά επικίνδυνες για τους άνδρες που επιλέγουν να

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial