Έρευνα: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αποκτούν τον καλύτερο οργασμό της ζωής τους!

Έρευνα: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αποκτούν τον καλύτερο οργασμό της ζωής τους!

Η δεκαετία 19-29 ετών θεωρείται ως το απόγειο της σεξουαλικής εξερεύνησης και του πρώτου μεγάλου έρωτα. Είναι και η περίοδος, που, το άτομο έχει όλο τον χρόνο και την ενέργεια για το πιο έντονο σεξ.

Ωστόσο, όσον αφορά το… μέγα μυστήριο που λέγεται “γυναικείος οργασμός”, τότε το πράγμα αλλάζει. Το θέμα ηλικίας δεν συμβαδίζει και τόσο με την πιο νεανική σεξουαλική δραστηριότητα.

H Daily Mail δημοσίευσε μια επιστημονική μελέτη σύμφωνα με την οποία 2600 συμμετέχουσες κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το είδος και την ένταση των οργασμών που είχαν – ή και δεν είχαν- σε διάφορες περιόδους της ζωής τους, καθώς και κατά πόσο ένιωθαν όμορφες ή ολοκληρωμένες ως γυναίκες.

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ: Oι νεότερες (κάτω των 23 ετών), οι μέσης ηλικίας (23-35 ετών) και οι μεγαλύτερες (36 ετών και άνω). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι γυναίκες λοιπόν κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους και επιτυγχάνουν τους εντονότερους οργασμούς τους στην ηλικία των 36 ετών.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες νιώθουν πιο ελκυστικές σεξουαλικά (8 στις 10 δήλωσαν ότι ένιωθαν σέξι). Αντιθέτως, μόνο 4 στις 10 γυναίκες της μέσης ηλικίας ένιωθαν όμορφα με το σώμα τους. Οι μικρότερες ηλικίες σε γενικές γραμμές αισθάνονταν καλά με τον εαυτό τους δηλαδή 7 στις 10 γυναίκες κάτω των 23 ετών.

Όσον αφορά στο θέμα των οργασμών και πάλι οι μεγαλύτερες γυναίκες σημείωσαν τα καλύτερα αποτελέσματα 6 στις 10 ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς. Στη μέση ηλικία μόλις που έπιασαν τη βάση 5 στις 10, ενώ οι μικρότερες, μάλλον δεν τα καταφέρνουν καθόλου καλά, μόλις 2 στις 10 γυναίκες περνάει καλά.

Οι μεγαλύτερες γυναίκες σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και στο θέμα του οργασμού. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι 6 στις 10 ανέφεραν ότι είχαν περισσότερους και καλύτερους οργασμούς. Αντίθετα με τις 5 στις 10 στην μεσαία ομάδα και μόλις 2 στις 10 γυναίκες της νεότερης ομάδας, που απάντησαν το ίδιο.

Συμπερασματικά, σε αντίθεση με τους άνδρες, οι γυναίκες έχουν καλύτερους οργασμούς στα late 30s τους και καλύτερη σχέση με το σώμα τους γιατί απλώς ξέρουν πλέον τι θέλουν. Αντίθετα όσο πιο μικρές είναι τόσο λιγότερο ξέρουν το σώμα τους και μάλλον τόσα περισσότερα κάνουν για τον άλλο αδιαφορώντας για τη δική τους ευχαρίστηση.Σχετικά Άρθρα

Paperman: Μην παρατάς ποτέ αυτό που αγαπάς! (video)

Το «Paperman» είναι ένα μικρού μήκους φιλμ, που όταν προβλήθηκε στους κινηματογράφους αγαπήθηκε περισσότερο απ’ότι περίμεναν και οι δημιουργοί του!

Τώρα τα έχουμε δει…όλα! Άνθρωποι κάνουν sex με…φυτά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε ακούσει για σεξ με ρομπότ, για σεξ με ψεύτικες κούκλες, για σεξ με φυτά όμως;

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial