Ερωτικές κινήσεις στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας άντρας!

Ερωτικές κινήσεις στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας άντρας!

Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Για να ξέρεις δεν θέλουν μόνο ένα πράγμα προφανώς, αλλά ούτε και καμία αράδα υπερφυσικών ικανοτήτων. Μπορεί να θέλεις να εκπληρώσεις όλες του τις ερωτικές επιθυμίες και να κάνεις φιλότιμες προσπάθειες, όμως εκείνοι εκτός από την ικανοποίηση του σεξ, σε τσεκάρουν για να δουν αν είσαι η ιδανική ερωτική σύντροφος. Δες λοιπόν τι περιμένει από εσένα για να θελήσει και δεύτερο και τρίτο γύρο!

Στοματικός έρωτας: Tο περιμένει και θέλει να το κάνεις καλά. Κυρίως για να δει ότι ενδιαφέρεσαι για την ικανοποίησή του.

Σεξ εδώ και τώρα: Ωραία τα προγραμματισμένα, ναι. Με τα σωστά εσώρουχα, τα φρεσκοπλυμένα κορμιά, τα κεριά και τα λιβάνια να καίνε δίπλα σας, αλλά και τα αυθόρμητα έχουν πελώρια χάρη. Μην είσαι ψυχαναγκαστική, το σεξ είναι ωραίο όταν γίνεται απρόοπτα, εκεί που κάθεστε στον καναπέ κουρασμένοι από τη δουλειά και το μόνο πράγμα που δεν περιμένει από σένα είναι να του χιμήξεις.

Να είσαι άνετη: Τόσο με το σώμα σου και τις κινήσεις που κάνεις, όσο και για τις αποδόσεις του. Αν γκρινιάξεις ή δείξεις δυσαρεστημένη με την διάρκεια ή την στάση του σεξ ακόμα και για το μέγεθός του, τότε είναι πιθανό να μη σου ξανατηλεφωνήσει!

Δείξε του ότι σου αρέσει: Φώναξε, άρπαξε τον και πες του ότι σου αρέσει αυτό που κάνει. Τη μισή ικανοποίηση θα την πάρει από αυτό!

Μην είσαι συναισθηματική: Αν μετά το σεξ αναρωτηθείς που πάει η σχέση σας, κράτα το για τον εαυτό σου! Υπάρχουν καλύτερες στιγμές για τέτοιες συζητήσεις. Άσε το κρεβάτι μόνο για τα παιχνίδια..

Πόζα στον καθρέφτη: Οτιδήποτε συμβαίνει μπροστά στον καθρέφτη, θα του αρέσει. Αυτός ο ναρκισσιστικός ερωτισμός λειτουργεί αφροδισιακά και για τους δυο σας. Για να μην πούμε πόσο κινηματογραφικό είναι όλο αυτό. Αν δεν υπάρχει καθρέφτης μπροστά από το κρεβάτι, πάρτε τα ποδαράκια σας και πηγαίνετε εσείς στον καθρέφτη έτσι για αλλαγήΣχετικά Άρθρα

Γλώσσα του σώματος: Τα 5 τρίκς που θα σας κάνουν αρεστούς!

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις την συμπάθεια των άλλων, σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Όταν η ερωτική διάθεση χάνεται…

Η ερωτική διάθεση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και λεπτές ισορροπίες. Και αυτό αφορά τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες.

Σας ενδιαφέρει: Σχέση ζωής ή καλοκαιρινή περιπέτεια;

Το καλοκαίρι η ερωτική μας διάθεση ανεβαίνει παράλληλα με τη θερμοκρασία, στα κόκκινα!!!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial