Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κώστας Κόκλας. Διέκοψαν την παράσταση. Τι λένε οι συμπρωταγωνιστές του;

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κώστας Κόκλας. Διέκοψαν την παράσταση. Τι λένε οι συμπρωταγωνιστές του;

Ο αγαπημένος ηθοποιός ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος. O ηθοποιός βρισκόταν επί σκηνής, την ώρα που ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Γαμπροί για πούλημα» και ήταν οι τελευταίες που θα πραγματοποιούσε στο Ράδιο Σίτυ.

Το pasmina.gr επικοινώνησε με την Παρθένα Χοροζίδου, η οποία επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη την ώρα της παράστασης. Οι ηθοποιοί ανησύχησαν και διέκοψαν κατευθείαν την παράσταση. Αυτή τη στιγμή, οι γιατροί τους έχουν καθησυχάσει. Οι φίλοι και συνάδελφοι του Κώστα Κόκλα περιμένουν να μπουν στο δωμάτιο για να δουν τον ηθοποιό.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και σύντομα να επιστρέψει στην θεατρική σκηνή.Σχετικά Άρθρα

Οι χειριστικοί άνθρωποι στη ζωή μας – Από την ψυχοθεραπεύτρια Πέννυ Κόκκολα

Όλοι μας είμαστε μοναδικοί και ως εκ τούτου και οι συμπεριφορές μας είναι διαφορετικές.  Υπάρχουν πολλές παραλλαγές όσων αφορά την

ΚΑΡΦΙΑ ΝΤΟΡΕΤΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! «Πώς είναι δυνατόν να καθυστερείς 45 ολόκληρα λεπτά»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ολοένα αυξανόμενη σε διάρκεια «εισβολή» της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη σε αυτήν της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε την κούκλα κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου! (photos+video)

Είναι η κόρη του εικαστικού Θεόδωρου Μανωλίδη και της Ευγενίας Μανωλίδου και όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχει πάρει ξεκάθαρα τα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial