Έτρεχε μαραθώνιο, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι και τερμάτισαν μαζί. (photos)

Έτρεχε μαραθώνιο, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι και τερμάτισαν μαζί. (photos)

Η 43χρονη δρομέας Khemjira Klongsanun, από τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, εδώ και αρκετά χρόνια τρέχει μεγάλες αποστάσεις και συμμετέχει σε μαραθώνιους. Στον τελευταίο της αγώνα, συνάντησε ένα «εμπόδιο», που δεν μπόρεσε να προσπεράσει.
Κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου, στο 12ο χιλιόμετρο της διαδρομής, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι στην άκρη του δρόμου.


Η αθλήτρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα της, έχοντας στο μυαλό της ότι το κουτάβι θα μείνει μόνο του. Σταμάτησε και έσκυψε για να το φροντίσει.
Επειδή η περιοχή που βρήκε το σκυλάκι ήταν σχετικά έρημη, αμέσως κατάλαβε ότι το είχαν εγκαταλείψει και χρειαζόταν βοήθεια.
Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε αγκαλιά το κουτάβι και έτρεξαν μαζί τα υπόλοιπα 30 χιλιόμετρα της διαδρομής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έβγαλαν την Klongsanun στον τερματισμό, αγκαλιά με το κουτάβι, έγιναν παγκόσμιο viral.
Όλοι μιλούν για μια πολύ όμορφη πράξη γιατί, ενώ θα μπορούσε να δώσει το σκυλάκι σε κάποιον υπεύθυνο της διοργάνωσης, επέλεξε να τρέξει μαζί του.

Μετά το τέλος του μαραθώνιου, ανέλαβε να το υιοθετήσει. Το ονόμασε  Chombueng, λόγω του ονόματος του μαραθωνίου και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια, πλέον ζει μαζί με την Klongsanun και τα υπόλοιπα σκυλιά της οικογένειας.

“Ο αγώνας 30 χιλιομέτρων με το κουτάβι αγκαλιά ήταν πραγματικά μια πρόκληση. Ήταν δύο φορές πιο κουραστικό από έναν κανονικό μαραθώνιο, αλλά θα το έκανα ούτως ή άλλως γι’ αυτό το αξιολάτρευτο πλάσμα!”

“Μπορεί να ταλαιπωρήθηκα κάπως με εξετάσεις, εμβολιασμούς και θεραπείες, αλλά χαίρομαι που τον έσωσα και τον έβαλα στην οικογένειά μου!”Σχετικά Άρθρα

Γνωρίστε τον πιο στρογγυλό σκύλο του πλανήτη! (photos)

Ιάπωνας στυλίστας σκύλων «ανέβασε» στα social media έναν σκυλάκο που… όμοιος του δεν υπάρχει σε κανένα σημείο της Γης. Ο

Καμαρώνει κιόλας! Ο… «περήφανος» κυνηγός που ποζάρει όλο χάρη κρατώντας το σκυλί από την ουρά

Στην προσωπική του σελίδα Facebook δημοσίευσε τη φωτογραφία που βλέπετε ένας κυνηγός από τα Γιάννενα.

Δείξτε την ευαισθησία σας – Θα πάρετε περισσότερη αγάπη απ’ όση δώσετε!

Tα κουταβάκια αυτά όπως πολλές ακόμα περιπτώσεις εγκαταλείφθηκαν και ψάχνουν κάποιους ανθρώπους να τα υιοθετήσουν και να τα αγαπήσουν.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial