Έτρεχε μαραθώνιο, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι και τερμάτισαν μαζί. (photos)

Έτρεχε μαραθώνιο, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι και τερμάτισαν μαζί. (photos)

Η 43χρονη δρομέας Khemjira Klongsanun, από τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, εδώ και αρκετά χρόνια τρέχει μεγάλες αποστάσεις και συμμετέχει σε μαραθώνιους. Στον τελευταίο της αγώνα, συνάντησε ένα «εμπόδιο», που δεν μπόρεσε να προσπεράσει.
Κατά τη διάρκεια του μαραθώνιου, στο 12ο χιλιόμετρο της διαδρομής, βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι στην άκρη του δρόμου.


Η αθλήτρια δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα της, έχοντας στο μυαλό της ότι το κουτάβι θα μείνει μόνο του. Σταμάτησε και έσκυψε για να το φροντίσει.
Επειδή η περιοχή που βρήκε το σκυλάκι ήταν σχετικά έρημη, αμέσως κατάλαβε ότι το είχαν εγκαταλείψει και χρειαζόταν βοήθεια.
Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε αγκαλιά το κουτάβι και έτρεξαν μαζί τα υπόλοιπα 30 χιλιόμετρα της διαδρομής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έβγαλαν την Klongsanun στον τερματισμό, αγκαλιά με το κουτάβι, έγιναν παγκόσμιο viral.
Όλοι μιλούν για μια πολύ όμορφη πράξη γιατί, ενώ θα μπορούσε να δώσει το σκυλάκι σε κάποιον υπεύθυνο της διοργάνωσης, επέλεξε να τρέξει μαζί του.

Μετά το τέλος του μαραθώνιου, ανέλαβε να το υιοθετήσει. Το ονόμασε  Chombueng, λόγω του ονόματος του μαραθωνίου και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εμβόλια, πλέον ζει μαζί με την Klongsanun και τα υπόλοιπα σκυλιά της οικογένειας.

“Ο αγώνας 30 χιλιομέτρων με το κουτάβι αγκαλιά ήταν πραγματικά μια πρόκληση. Ήταν δύο φορές πιο κουραστικό από έναν κανονικό μαραθώνιο, αλλά θα το έκανα ούτως ή άλλως γι’ αυτό το αξιολάτρευτο πλάσμα!”

“Μπορεί να ταλαιπωρήθηκα κάπως με εξετάσεις, εμβολιασμούς και θεραπείες, αλλά χαίρομαι που τον έσωσα και τον έβαλα στην οικογένειά μου!”Σχετικά Άρθρα

«Γατοπαράδεισος» υπάρχει και είναι στη Χαβάη! (video + photos)

Τουρίστες από όλο τον κόσμο συρρεούν στο νησί Λανάι, της Χαβάης για να περάσουν χρόνο στο Καταφύγιο Γάτας του νησιού,

ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ….Λίγο μετά όμως το κουτάβι θα τον οδηγήσει κάπου… Αυτό που θα δει ο άνδρας όμως…

ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ….Λίγο μετά όμως το κουτάβι θα τον οδηγήσει κάπου… Αυτό που θα δει ο

Δείτε ποια άγρια ζώα εξαφανίστηκαν από τον πλανήτη το 2018! (photos)

Το 2018 μας άφησε με αρκετά είδη άγριων ζώων λιγότερα. Η ακραία ρύπανση του πλανήτη από την ανθρώπινη δραστηριότητα, το

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial