Έτσι θα κρατάει το άρωμα σου περισσότερο!

Έτσι θα κρατάει το άρωμα σου περισσότερο!

Θέλεις να ξεχωρίζεις για την μυρωδιά σου και αυτή να μένει αναλλοίωτη για πολλές ώρες; Μάθε πώς θα το καταφέρεις αυτό.

Βάλε άρωμα μετά το ντους
Το ιδανικό ώστε να μυρίζει το δέρμα σου για περισσότερη ώρα, είναι να βάλεις άρωμα αμέσως μετά το ντους.
Το ντους ανοίγει τους πόρους του δέρματος σου και έτσι το βοηθάει να εισχωρήσει καλύτερα. Καλό θα ήταν όμως πρώτα να ενυδατώσεις το δέρμα σου. Το ενυδατωμένο δέρμα θα απορροφήσει το άρωμα πολύ καλύτερα από ότι ένα ξηρό.

Βάλε το άρωμά σου στα σημεία των παλμών
Στην κλείδωση του αγκώνα, εσωτερικά πάνω από τους καρπούς, αριστερά και δεξιά στο λαιμό σου και στο πίσω μέρος από τα γόνατά σου βρίσκονται τα ιδανικά σημεία για να βάλεις άρωμα καθώς αντιδρά με τις φυσικές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας του σώματος με αποτέλεσμα το άρωμα να «ζωντανεύει» στη διάρκεια της ημέρας.

Βάλε βαζελίνη
Άπλωσε μικρή ποσότητα βαζελίνης πίσω από τα αυτιά ή όπου αλλού επιθυμείς να βάλεις άρωμα. Αν το άρωμά σου είναι σε μορφή ελαίου ακόμη καλύτερα. Πάνω από τη στρώση βαζελίνης, πέρνα το άρωμά σου και θα δεις ότι η διάρκειά του θα αυξηθεί κατά πολύ!

Χρησιμοποίησε προϊόντα περιποίησης από την ίδια σειρά με το άρωμά σου
Φρόντισε να αγοράζεις μαζί με το άρωμα, όλη τη σειρά αυτού, από κρέμα σώματος και αφρόλουτρο μέχρι spray για τα μαλλιά ή να ανανεώνεις το άρωμα αρκετά συχνά.

Ψέκασε το μαντήλι σου
Αν είσαι λάτρης των μαντηλιών ή των φουλαριών, τότε καλό θα ήταν αν θες να μοσχοβολάς, να τα ψεκάζεις από μακρινή φυσικά απόσταση και αυτά. Το μαντήλι θα μοσχοβολάει για αρκετό διάστημα κι εσύ θα νιώθεις πιο φρέσκια από ποτέ!Σχετικά Άρθρα

Απλά tips για να δείχνεις φρέσκια το πρωί χωρίς μακιγιάζ!

Τα μυστικά ώστε να δείχνεις ξεκούραστη και φρέσκια το πρωί!

Ραγάδες στο στήθος: Tι μπορείτε να κάνετε!

Οι περισσότερες ραγάδες στο στήθος, ή και γενικά, έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, εκθέτοντας τις περιοχές όπου το δέρμα έχει αραιωθεί

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial