Ευαγγελία Αραβανή – Μόλις χώρισε: “Θα έβγαινα με άνδρα των 700 ευρώ”

Ευαγγελία Αραβανή –  Μόλις χώρισε: “Θα έβγαινα με άνδρα των 700 ευρώ”

H Ευαγγελία Αραβανή που θα παρουσιάζει τα backstage του X-Factor  λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό στην εφημερίδα «Αγορά», λέγοντας πως απολαμβάνει την ελευθερία της.

«Απολαμβάνω την ελευθερία μου και με βρίσκει σε μια πολύ δημιουργική περίοδο από επαγγελματικής άποψης. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να δώσω τα πάντα στη δουλειά μου κι εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τα προσωπικά μου», δήλωσε στη συνέντευξή της και απάντησε στο ερώτημα για το αν υπάρχει συνταγή προς τους άνδρες ώστε να την κερδίσουν.

«Σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρας γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα…», απάντησε.

Το πανέμορφο μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει και αν θα μπορούσε μπορούσε να είναι με έναν άνδρα που παίρνει μισθό 700 ευρώ; «Ναι θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι πως ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του»,δήλωσε.Σχετικά Άρθρα

Brad Pitt-Angelina Jolie: Πρόσθεσαν άλλο ένα σπίτι στην συλλογή τους (ΦΩΤΟ)

Τη στιγμή που όλοι πιστεύουν ότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie χωρίζουν, το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει άλλο

Το παγκόσμιο fashion Icon είναι έξω φρενών: “Δεν είμαι η Carrie Bradshaw!”

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το φωνάζει με όλη της τη δύναμη: «Δεν είμαι η Κάρι Μπράντσο!», αλλά μάλλον κανείς δεν

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial