Φόρεσε δαχτυλίδια!

Φόρεσε δαχτυλίδια!

Όλα αυτά τα χρόνια οι περισσότερες από εμάς δεν τολμούσαμε να φορέσουμε παραπάνω από δυο δαχτυλίδια στα χέρια μας. Πολλές φορές ακόμα και τα δυο μας φαίνονταν πολλά. Το συνηθισμένο δάχτυλο που είχε την τιμή να φοράει το αγαπημένο μας δαχτυλίδι ήταν ο μέσος!

Έχετε συνειδητοποιήσει τι γίνεται με τα δαχτυλίδια;;; Φοριούνται πέντε πέντε, είναι πολύ της μόδας. Ο παράμεσος και το μικρό δαχτυλάκι έχουν την τιμητική τους. Μπορεί να σας φαίνεται στο μάτι φορτωμένο σαν λουκ, αλλά φοριέται πολύ. Το έχουμε δει σε πολλές τηλεπερσόνες και μοντέλα.

Αυτά που δένουν άψογα μεταξύ τους και ιδίως σε μαυρισμένη επιδερμίδα είναι τα επίχρυσα! Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα μαγαζιά με αξεσουάρ, υπάρχει ποικιλία σχεδίων για όλα τα γούστα!


Tags Άρθρου:
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Το film του οίκου Roger Vivier για τα Χριστούγεννα! (video)

Αυτά τα Χριστούγεννα o πολυτελής οίκος υποδημάτων, Roger Vivier, δημιούργησε ένα special film για μικρούς και μεγάλους, υπό την καλλιτεχνική

Η Miley Cyrus και ο Marc Jacobs ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! (photos)

Ενώ μια σειρά υπερβολικά συντηρητικών νόμων που περιορίζουν σοβαρά το δικαίωμα έκτρωσης έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικούς μήνες, ο

Τα κορυφαία μυστικά για έξυπνες αγορές στις εκπτώσεις

Πως να αποφύγεις αγορές που μετά θα μετανιώσεις…   Όμως ποια είναι τα μυστικά για έξυπνες αγορές την περίοδο των

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial