Φωτογραφίζω το απίστευτο δέσιμο μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου για να δείξω πόσο ευαίσθητα ζώα μπορεί να είναι..! (photos)

Φωτογραφίζω το απίστευτο δέσιμο μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου για να δείξω πόσο ευαίσθητα ζώα μπορεί να είναι..! (photos)

Το όνομά μου είναι Natacha και είμαι 18 χρονών ερασιτέχνης φωτογράφος που ζει σε ένα αγρόκτημα στη νότια Γαλλία. Μου αρέσει να συνδυάσω τα δύο κύρια πάθη μου, τα ζώα και τη φωτογραφία σε ένα.

Η νεώτερη σειρά φωτογραφιών μου αφορά τη φιλία μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου.

Η Vendetta, το θηλυκό σκυλί μου είναι γερμανικό Shepherd , και η Λεμόνια είναι Ινδική πάπια δρομέας.

Η Vendetta είναι ένα τόσο γλυκό και φιλικό σκυλί με όλους και με κάθε ζώο που όταν η Lemony η πάπια μου έφτασε στο σπίτι μας τον Ιούνιο του 2018, δεν είχα κανέναν φόβο να τα βάλω μαζί.

Προς έκπληξή μου, η Lemony δεν φοβήθηκε απολύτως και άρχισε να ακολουθεί την Vendetta παντού.

Η Vendetta είναι εντελώς ερωτευμένη με το νερό, έτσι φυσικά άρχισα να παίρνω μαζί και τη Lemony στη λίμνη και έπειτα στο δάσος και την πόλη.

Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα να δείξω αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό, διότι ελπίζω πραγματικά ότι αυτό θα βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν πάπιες με διαφορετικό τρόπο – όχι μόνο ως “foie gras” ή κάτι τέτοιο, αλλά ως τα ευαίσθητα ζώα που είναι.Σχετικά Άρθρα

Έκκληση για την προσφορά τροφής για τις γάτες των προσφύγων που ζουν στην Ειδομένη (photos)

Έκκληση για την προσφορά ζωοτροφών, κλουβιών και προϊόντων για την φροντίδα τριών γατιών που ζουν μαζί με την οικογένεια τους…

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ….Η Συνέχεια….(ΒΙΝΤΕΟ)

Τι να πει κανείς για αυτόν τον άνδρα… 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Kitbull: Μια ταινία μικρού μήκους για την κακοποίηση των ζώων! (video)

To Kitbull είναι ένα από τα πιο συγκινητικά animation που έχουμε δει. Ένα κακοποιημένο Pitbull και μια αδέσποτη γάτα κάνουν

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial