Φωτογραφίζω το απίστευτο δέσιμο μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου για να δείξω πόσο ευαίσθητα ζώα μπορεί να είναι..! (photos)

Φωτογραφίζω το απίστευτο δέσιμο μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου για να δείξω πόσο ευαίσθητα ζώα μπορεί να είναι..! (photos)

Το όνομά μου είναι Natacha και είμαι 18 χρονών ερασιτέχνης φωτογράφος που ζει σε ένα αγρόκτημα στη νότια Γαλλία. Μου αρέσει να συνδυάσω τα δύο κύρια πάθη μου, τα ζώα και τη φωτογραφία σε ένα.

Η νεώτερη σειρά φωτογραφιών μου αφορά τη φιλία μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου.

Η Vendetta, το θηλυκό σκυλί μου είναι γερμανικό Shepherd , και η Λεμόνια είναι Ινδική πάπια δρομέας.

Η Vendetta είναι ένα τόσο γλυκό και φιλικό σκυλί με όλους και με κάθε ζώο που όταν η Lemony η πάπια μου έφτασε στο σπίτι μας τον Ιούνιο του 2018, δεν είχα κανέναν φόβο να τα βάλω μαζί.

Προς έκπληξή μου, η Lemony δεν φοβήθηκε απολύτως και άρχισε να ακολουθεί την Vendetta παντού.

Η Vendetta είναι εντελώς ερωτευμένη με το νερό, έτσι φυσικά άρχισα να παίρνω μαζί και τη Lemony στη λίμνη και έπειτα στο δάσος και την πόλη.

Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα να δείξω αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό, διότι ελπίζω πραγματικά ότι αυτό θα βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν πάπιες με διαφορετικό τρόπο – όχι μόνο ως “foie gras” ή κάτι τέτοιο, αλλά ως τα ευαίσθητα ζώα που είναι.Σχετικά Άρθρα

Σπαρακτικό βίντεο! Ένα μικρό ανάπηρο γατάκι «σώθηκε» με… lego (video)

Βλέποντας αυτό το βίντεο τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα! Σίγουρα θέλεις να κλάψες,  από την άλλη όμως όταν δεις την αντίδραση

Κρυώνει ο σκύλος τον χειμώνα;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, με το κρύο να αρχίζει να δείχνει τα δόντια του. Άραγε ο σκύλος κρυώνει το χειμώνα ή

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial