Φωτογραφίζω το απίστευτο δέσιμο μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου για να δείξω πόσο ευαίσθητα ζώα μπορεί να είναι..! (photos)

Φωτογραφίζω το απίστευτο δέσιμο μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου για να δείξω πόσο ευαίσθητα ζώα μπορεί να είναι..! (photos)

Το όνομά μου είναι Natacha και είμαι 18 χρονών ερασιτέχνης φωτογράφος που ζει σε ένα αγρόκτημα στη νότια Γαλλία. Μου αρέσει να συνδυάσω τα δύο κύρια πάθη μου, τα ζώα και τη φωτογραφία σε ένα.

Η νεώτερη σειρά φωτογραφιών μου αφορά τη φιλία μεταξύ του σκύλου μου και της πάπιας μου.

Η Vendetta, το θηλυκό σκυλί μου είναι γερμανικό Shepherd , και η Λεμόνια είναι Ινδική πάπια δρομέας.

Η Vendetta είναι ένα τόσο γλυκό και φιλικό σκυλί με όλους και με κάθε ζώο που όταν η Lemony η πάπια μου έφτασε στο σπίτι μας τον Ιούνιο του 2018, δεν είχα κανέναν φόβο να τα βάλω μαζί.

Προς έκπληξή μου, η Lemony δεν φοβήθηκε απολύτως και άρχισε να ακολουθεί την Vendetta παντού.

Η Vendetta είναι εντελώς ερωτευμένη με το νερό, έτσι φυσικά άρχισα να παίρνω μαζί και τη Lemony στη λίμνη και έπειτα στο δάσος και την πόλη.

Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα να δείξω αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό, διότι ελπίζω πραγματικά ότι αυτό θα βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν πάπιες με διαφορετικό τρόπο – όχι μόνο ως “foie gras” ή κάτι τέτοιο, αλλά ως τα ευαίσθητα ζώα που είναι.Σχετικά Άρθρα

Συγκινητικό! Δείτε τα σκυλάκια ενός άστεγου που εισάγεται για εξετάσεις στο νοσοκομείο, να τον περιμένουν υπομονετικά στην πόρτα.! (photos)

Αυτή την εβδομάδα, το προσωπικό του Νοσοκομείο Regional Alto Vale της Βραζιλίας, είχαν μια συγκινητική σκηνή που κανείς τους δεν

Φυτά επικίνδυνα για το κατοικίδιο σας.

Είναι τόσο όμορφα κι ελκυστικά, μας γεμίζουν θετική ενέργεια με τα έντονα χρώματα και το άρωμά τους! Αρκετά, όμως, από

Γατούλες από καταφύγιο φιλοξενούνται σε φυλακή για να βοηθούν ψυχολογικά τους κρατούμενους

Tα ζώα είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Αλλά και το καλύτερο φάρμακο για το άγχος, τη μοναξιά αλλά και κάποιες παθολογικές

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial