Φράσεις που μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σας!

Φράσεις που μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σας!

Μερικές φορές τα λόγια μπορεί να πληγώσουν περισσότερο από τις πράξεις. Γι αυτό σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι καλύτερα να μη μιλάτε, αφού η λάθος φράση τη λάθος στιγμή, μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας.

Για αυτό οι ψυχολόγοι λένε να μετράς μέχρι το δέκα πριν απαντήσεις σε οποιαδήποτε ατάκα σε νευριάσει μέσα σε μια σχέση. Και σίγουρα, δε θα πρέπει με τίποτα να πεις τις παρακάτω φράσεις!

Φράσεις και λέξεις σαν κι αυτές είναι πολύ οδυνηρές και φέρνουν δυσάρεστα αποτελέσματα.

«Δεν είσαι καλός/η στο κρεβάτι»

Η συγκεκριμένη φράση πληγώνει όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα εάν είναι κάτι ευκαιριακό και δε σας ενδιαφέρει το άλλο πρόσωπο. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα εάν πρόκειται για τη μακροχρόνια σχέση σας. Σε αυτά τα θέματα η κριτική πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή εάν δε θέλουμε να βάλουμε τέλος στη σχέση ή καλύτερα θα πρέπει να υπάρχει μια θετική διάθεση και καλή επικοινωνία με τα θέλω σας και αυτά που σας αρέσουν ,ώστε να βοηθήσετε το σύντροφο σας να σας ικανοποιήσει.

«Γιατί συμπεριφέρεσαι ή δεν συμπεριφέρεσαι σαν τον /την πρώην μου;»

Τέτοιου είδους συγκρίσεις όχι απλά θίγουν τον εγωισμό του συντρόφου σας, αλλά τον κάνουν να αμφιβάλλει και για τα συναισθήματά σας. Το να φέρνετε το παρελθόν στο παρόν είναι ίσως μια ένδειξη ότι ακόμα δεν το έχετε ξεπεράσει και αυτό είναι κάτι που θα το αντιληφθεί ο σύντροφος σας.

«Το ξέρεις πως ήμουν έτσι από όταν με γνώρισες»

Είναι μια φράση που ακούγεται συνήθως από τους άντρες. Είναι το χαρτί που χρησιμοποιούν δικαιολογήσουν συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην περίσταση, στην ηλικία ή στο επίπεδο της σχέσης.

«Ίσως δεν θα έπρεπε να είμαστε μαζί»

Πρόκειται για τη φράση που μπορεί να ειπωθεί μόνο εάν έχετε αποφασίσει να βάλετε τέλος στη σχέση σας. Εάν ειπωθεί οποιαδήποτε άλλη στιγμή είναι σαν να λέτε παραιτούμαι και μετά να το παίρνετε πίσω, γιατί δεν το εννοούσατε πραγματικά. Δεν μπορείτε να παίζετε με τα συναισθήματα του άλλου ή να τον εκβιάζετε συναισθηματικά.Σχετικά Άρθρα

Κουίζ: Σε ποια χώρα οι άνδρες έχουν το χειρότερο σπέρμα στην Ευρώπη;

Την χαμηλότερη συγκέντρωση σπερματοζωαρίων ανά ml σπέρματος παρουσιάζουν οι άνδρες μιας χώρας που τυγχάνει να είναι και μια από τις

Έρευνα: Πόσες ωθήσεις μέσο όρο διαρκεί μια σεξουαλική πράξη;

Ένα νέο προφυλακτικό, το οποίο θα αντέχει έως 1000 ωθήσεις, έρχεται και σύμφωνα με τους ερευνητές υπόσχεται να φέρει τα

Έρευνα: Τα ζευγάρια που κάνουν καλό σεξ έχουν ένα κοινό!

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αλληλοεπίδρασης των ζευγαριών δηλαδή το πόσο προσέχει ο ένας τον άλλο και πόσο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial