Φτερούγες κοτόπουλου με παρμεζάνα και σκόρδο!

Φτερούγες κοτόπουλου με παρμεζάνα και σκόρδο!

Υλικά:

900 γρ. φτερούγες κοτόπουλου
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. πιπέρι
1 κ. σ. μείγμα ιταλικών καρυκευμάτων
1 κ. γλ. κύμινο
35 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.

Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και το μείγμα ιταλικών καρυκευμάτων.

Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου στο μείγμα μέχρι να καλύψει όλη την επιφάνειά τους.

Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε ένα ταψί σε λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.

Στη συνέχεια αυξήστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 220 βαθμούς και ψήστε για ακόμη 15 λεπτά.

Όσο ψήνετε το κοτόπουλο ανακατέψτε σε ένα μπολ το λάδι με την παρμεζάνα, το σκόρδο και τον μαϊντανό.

Μόλις το κοτόπουλο είναι έτοιμο γαρνίρετε με το μείγμα της παρμεζάνας αμέσως και απολαύστε.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Αυτό είναι το viral κέικ του Άκη Πετρετζίκη με μόνο 3 υλικά! (video)

Μια συνταγή για κέικ του Άκη Πετρετζίκη έχει γίνει viral στο ελληνικό διαδίκτυο με περισσότερες από 308.300 προβολές. Πρόκειται για

Τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια από την Αργυρώ!

Μιας και μπήκε η Μεγάλη Βδομάδα θα μάθουμε να κάνουμε πεντανόστιμα κουλουράκια. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Κοτομπουκιές!

Υλικά: Για τη σάλτσα 1/2 μπολ μαγιονέζα 2 κουταλιές της σούπας σριράτσα ή οποιαδήποτε καυτερή σάλτσα 1 κουταλιά της σούπας

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial