Γ. Τράγκας: Από την 1η Ιουνίου θα βρίσκομαι στον Ελλάδα 94,3FM καθημερινά 8- 12 το πρωί

Γ. Τράγκας: Από την 1η Ιουνίου θα βρίσκομαι στον Ελλάδα 94,3FM καθημερινά 8- 12 το πρωί

O Γ. Τράγκας αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή του στον Action 24 σε ποια ραδιοφωνική συχνότητα θα βρίσκεται από 1η Ιουνίου μετά από τα 4 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας με τα Παραπολιτικά FM.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: “Από την 1η Ιουνίου θα είμαι στον Ελλάδα 94,3FM ένα σταθμό που μέχρι σήμερα έχει υπέροχη ξένη μουσική και σοβαρά δελτία ειδήσεων. Εγώ, θα είμαι το πρωί 8:00 με 12:00 καθημερινά.

Ταυτόχρονα η εκπομπή θα μεταδίδεται από δεκάδες σταθμούς σε όλη την επικράτεια και από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, γίνεται μία προσπάθεια να είμεθα και στο Facebook στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

Θα σας ενημερώνω καθημερινά απ΄ αυτήν εδώ τη φιλόξενη τηλεοπτική γωνία του Αction24 όπως πάντα με γνώμονα την ελευθερία, τη δημοκρατία, την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τη σφαιρικότερη ενημέρωση σας.

Ευχαριστώ θερμά για τα 4 χρόνια της συνεργασίας μου με τα Παραπολιτικά FM.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά την Αχαΐα, τη Μεσσηνία, την Ήπειρο και ένα πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών σε όλους τους νομούς της χώρας αλλά και τους ομογενειακούς σταθμούς για την αναμετάδοση των ραδιοφωνικών μου εκπομπών.

Ευχαριστώ, επίσης, θερμότατα όλες τις ιστοσελίδες εδώ στην Ελλάδα που είναι ολοζώντανες και πέραν των κειμένων μου θέλουν και τη φωνή μου, δηλαδή την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή”.

Στη συνέχεια ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Γ. Τράγκας ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά η λίστα με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα αναμεταδίδουν την εκπομπή του αλλά και τα συνεργαζόμενα sites.Σχετικά Άρθρα

«Στα καλά καθούμενα» ο Γιώργος Τράγκας μίλησε για όλους και για όλα (photo)

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ήταν καλεσμένος στο κανάλι Ε και στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

«Φωτιά» σε ελληνικό reality με άγριο σεξ – Τσάκωσαν παίκτες σε ακατάλληλες σκηνές

Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα του Game of Love, το οποίο αναμένεται να βάλει… μπουρλότο στην ελληνική τηλεόραση. Τα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial