Γερμανική πατατοσαλάτα!

Γερμανική πατατοσαλάτα!

Υλικά:

3 φλ. τσαγιού αποφλοιωμένες πατάτες
4 φέτες μπέικον
1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε κύβους)
1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξύδι
2 κ.σ. νερό
3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση:

Τοποθετείστε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό, ώστε να καλυφθούν. Βράστε για περίπου 10 λεπτά. Στραγγίστε τις πατάτες και αφήστε τες να κρυώσουν.
Τσιγαρίστε τις φέτες μπέικον μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές και από τις δύο πλευρές.
Βγάλτε από το μαγειρικό σκεύος το μπέικον και προσθέστε το κρεμμύδι, μαγειρεύοντας το στο λίπος που έχει βγάλει το μπέικον μέχρι να ροδίσει.
Προσθέστε το ξύδι, το νερό, την ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε το μείγμα να πάρει μία βράση.
Στη συνέχεια προσθέστε στο μείγμα τις πατάτες και το μαϊντανό και ανακατέψτε. Κατεβάστε από τη φωτιά.
Σερβίρετε σε ένα πιάτο, γαρνίρετε με το τραγανό ψιλοκομμένο μπέικον, ανακατέψτε και απολαύστε με παγωμένη μπίρα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Παγωτό vegan με γάλα καρύδας!

Υλικά: 2 1/2 φλιτζ. γάλα καρύδας σε κονσέρβα 1 κουτ.σούπας κορν φλάουρ 1/3 φλιτζ. ακατέργαστη καστανή ζάχαρη 1/4 φλιτζ. σιρόπι

Κροκέτες λαχανικών!

Υλικά: Για τις κροκέτες 1 φλ. αρακά 2 αυγά 3 τριμμένες πατάτες 1 τριμμένο καρότο 3 τριμμένα κολοκυθάκια 1 ψιλοκομμένο

Scrambled eggs με ντομάτα και βασιλικό!

Υλικά: 4 αβγά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 4 κουταλιές συμπυκνωμένο γάλα 1 βανίλια 6-8 ντοματίνια Φύλλα βασιλικού Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Σπάτε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial