Γιατί ερωτευόμαστε τον λάθος άνθρωπο;

Γιατί ερωτευόμαστε τον λάθος άνθρωπο;

Το αιώνιο ερώτημα των γυναικών.

Όχι δεν είμαστε όλες χαζές, κάποιοι λόγοι μας οδηγούν στο να κολλάμε με τους λάθους ανθρώπους και με αυτούς που δεν μας αξίζουν. Γιατί όπως λέει και η αγαπητή Δέσποινα «Και πάλι βρήκα τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω, μα τώρα είναι αργά για να γυρίσω». Όχι φίλη μου δεν είναι αργά. Οι λόγοι είναι οι εξής, διάβασέ τους και προσπάθησε να αλλάξεις γούστα:

1. Χαμηλή αυτοεκτίμηση: Θα μας πεις τώρα, γιατί μια γυναίκα που δεν της λείπει τίποτα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση; Δεν είναι τόσο εύκολο και μάλιστα ίσως ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία αυτή! Έχει να κάνει με τα βιώματα, με την άποψη που έχουμε για τον εαυτό μας, ακόμα και με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Όταν δηλαδή βλέπουμε ένα ζευγάρι που περνάει τέλεια, και εκείνος τη φροντίζει και την αγαπάει, και από μέσα μας λέμε ότι εμείς δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε κάτι τόσο καλό, από μόνες μας καταδικάζουμε την τύχη μας. Τι κάνουμε; Βρίσκουμε κάποιον που μας δίνει ψίχουλα, και απλά συμβιβαζόμαστε. Συνήθως δεν αντιλαμβανόμαστε το πόσο λίγα μας δίνει, γιατί δεν μας θεωρούμε ικανές για περισσότερα!

2. O… σωτήρας: Είναι βλάκας και το ξέρει! Συνήθως δεν φταίει εκείνος γι’ αυτό αλλά διάφοροι άλλοι παράγοντες. Ωστόσο, αυτό εσένα δεν θα έπρεπε καν να σε ενδιαφέρει, γιατί ούτε συγγενής ή φίλος είσαι, ούτε και σου έχει δώσει παραπάνω δικαιώματα. Τι κάνεις; Βγάζεις τον σούπερ-ήρωα από μέσα σου και βάζεις σκοπό ζωής να τον σώσεις και να τον κάνεις άνθρωπο! Αφενός, κοίταξε να σώσεις τον εαυτό σου, και αφετέρου δεν θα πετύχεις τίποτα γιατί απλά ο κύριος αυτός δεν θέλει να αλλάξει. Αν θέλεις να το παίξεις σωτήρας, άρχισε τις φιλανθρωπίες που θα πιάσουν και τόπο!

3. Ολική… τύφλωση: Όταν έρχονται ακόμα και άσχετοι να σoυ πουν ότι δεν κάνει αυτός για σένα, που ναι μεν είναι αδιακρισία, αλλά είναι και ανησυχητικό, διότι σημαίνει ότι οι τρίτοι που έχουν πιο καθαρό μυαλό και είναι έξω από το χορό, αντιλαμβάνονται κάτι, το οποίο εσένα ο παράφορος έρωτάς σου δεν σε αφήνει να το δεις! Τι κι αν είναι γλυκός κάποιες φορές, κάνετε τέλειο σεξ και σε παίρνει και μια αγκαλιά μια φορά τον μήνα; Αν η γενικότερη συμπεριφορά του, θυμίζει ρεμάλι κι εσύ νιώθεις μία ανεξήγητη θλίψη και απελπισία, μαντέψε ποιος ίσως να φταίει! Το θέμα είναι να σε κάνει να νιώθεις ωραία και όχι να σε ρίχνει σε κατάθλιψη.

4. Εθισμένη στο… δράμα: Πώς γίνεται στα ερωτικά δράματα που οι 2 ήρωες περνούν διά πυρός και σιδήρου για να είναι μαζί; Κάπως έτσι ζεις κι εσύ τον έρωτα. Οτιδήποτε ήρεμο, ξεκάθαρο και γλυκό σε ξενερώνει, και αναζητάς συνεχώς τρόπους για να μην είσαι καλά! Από το να φαντάζεσαι λοιπόν ότι σε κερατώνει και ότι σε έχει γραμμένη, πας και βρίσκεις έναν βλάκα που το παίζει νταής και αποκτά νόημα η ζωή σου! Και καλά εσύ κάνε ό, τι θέλεις. Το κακό είναι ότι πιθανόν να υπάρξουν και παιδιά στο μέλλον. Και ξέρεις, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι γονείς.

ΠΗΓΗ: queen.grΣχετικά Άρθρα

Τι δεν πρέπει να κάνουμε πριν και μετά το σεξ!

Όλοι το… κάνουμε, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν όσα θα πρέπει να προσέχουμε και να κάνουμε πριν και μετά από την σεξουαλική

Ποιες γυναίκες αυτοϊκανοποιούνται συχνότερα;

Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, μας λύνει κάθε απορία σχετικά με τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση! Η αυτοϊκανοποίηση είναι αναπόσπαστο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial