Γιατί οι άντρες απατούν;

Γιατί οι άντρες απατούν;

Το θέμα της απιστίας έχει απασχολήσει την ανθρωπότητα από την πρώτη μέρα που ο homo sapiens περπάτησε στον πλανήτη. Έχεις αναρωτηθεί όμως γιατί ένας άντρας απατάει;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, άλλοι πιο ανόητοι και άλλοι πιο σοβαροί ωστόσο το αποτέλεσμα είναι πως το… κέρατο φορέθηκε και ότι γράφει στην ιστορία δεν ξεγράφει.

Είναι εθισμένος να το κάνει

Μπορεί η κατηγορία αυτή να αποτελεί και το 60% των αντρών.

Δεν κάνετε πια μαζί σεξ

Μήπως λέμε μήπως… να δεις, αν έχεις κάποιο μερίδιο ευθύνης κι εσύ;

Δεν νιώθει επιθυμητός

Το βασικό για έναν άντρα είναι να νιώθει πως η κοπέλα του τον θέλει. Αν δει πως δεν «καίγεται» εκείνη να τον έχει δεν θα διστάσει να βρει κάποια που θα «καίγεται» πραγματικά για εκείνον. Πιθανότατα κάποια πολύ ασχημότερη από την σύντροφο του, αλλά αρκετή για να αναπτερώσει το ηθικό του.

Απλά βαρέθηκε

Είναι τόσο ξεκάθαρο. Είναι σαν την (χαζή)ατάκα «μακαρόνια συνέχεια, ας φάει και λίγο κρέας». Γιατί κανείς δεν ανάγκασε τον άλλον να φάει μακαρόνια για πάντα, απλά το επιλέγει. Κάπως έτσι, αφού βαρεθεί το σεξ με την ίδια γυναίκα θα το αναζητήσει αλλού απλά για την εμπειρία.

Του ήταν πολύ εύκολο

Λυπηρό αλλά πραγματικό. Ήταν τόσο εύκολο να κάνει σεξ που δεν σκέφτηκε τίποτα άλλο. Το ένστικτο του τον οδήγησε στο απλό σεξ χωρίς να σκεφτεί κάτι άλλο.

Για την ανασφάλεια

Μπορεί εσύ να μην θες να κάνεις σεξ για χ,ψ λόγους μια περίοδο. Αυτό όμως δημιουργεί ανασφάλεια. Όχι σαν το πρώτο, παραπάνω. Ανασφαλής γιατί νομίζει πως θα χάσει αυτό που έχει και τρέχει να κάνει κάτι πριν του το κάνεις εσύ. Αψυχολόγητο αλλά ισχύει.

Επειδή είναι… άντρας!

Εμείς οι άντρες έχουμε πολλές κακές συνήθειες. Μια από αυτές είναι και η αυτοεπιβεβαίωση. Κάπως έτσι απατάμε για να επιβεβαιώσουμε την θέση μας στον κόσμο των γυναικών. Δεν σημαίνει πως μας αρέσει η κοπέλα που απατήσαμε. Απλά το κάνουμε.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν κάτι το πολύ απλό και επιφανειακό: Άντρας που απατάει δεν είναι ερωτευμένος. Δεν υπάρχουν στιγμές αδυναμίας. Αν αγαπάς, δεν απατάς. Ούτε… στιγμιαία λάθη γίνονται!Σχετικά Άρθρα

Έχετε βγει πολλές φορές μαζί και δεν έχει κάνει ακόμα κίνηση! Δείτε όλους τους πιθανούς λόγους

Βγήκατε μία, βγήκατε δύο, βγήκατε τρεις… Το πηλίκο έβγαζε μηδέν στο τέλος της βραδιάς.

Τεστ: Δείτε πόσο ζηλεύετε!

Πολλοί συμφωνούν ότι η ζήλια είναι το αλατοπίπερο σε μία σχέση, ένα απαραίτητο συστατικό στοιχείο που πρέπει να υπάρχει ως

Ποιες τροφές θεωρούνται φυσικό βιάγκρα;

Η τόνωση της λίμπιντο σχετίζεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, άμεσα και με τη σωστή διατροφή. Ποιες τροφές όμως πρέπει να

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial