Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης ταλαιπωρείται από μια σπάνια αρρώστια, την νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1. Από τη γέννηση του το 18 μηνών αγοράκι δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή.

Οι γονείς του ζητούν την βοήθεια όλων, προκειμένου το παιδάκι να μεταβεί στην Αμερική και να παλέψει για μια καλύτερη ζωή. Να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Ο μικρός ήρωας πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και λαμβάνει στην Ελλάδα το μοναδικό φάρμακο που υπάρχει στην Ευρώπη. Το κόστος του είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και καλύπτεται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ. Αυτό ωστόσο το μόνο που καταφέρνει είναι να τον κρατάει στη ζωή. «Η θεραπεία στην Αμερική έχει εγκριθεί εδώ και τέσσερις μήνες. Όμως μόνο η ένεση κοστίζει 2 εκατ. ευρώ. Μια κλινική που μας έστειλε προσφορά μάς ενημέρωσε ότι το συνολικό κόστος της θεραπείας υπολογίζεται στα 3,5 έως 4,7 εκατ. ευρώ» σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού.

Η κινητοποίηση του απλού κόσμου είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική.

Καθημερινά συγκεντρώνονται χρήματα από εκδηλώσεις, εράνους και ιδιωτικές πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση του υπέρογκου αυτού ποσού.

Δείτε παρακάτω τους λογαριασμούς όπου και το ελάχιστο προσθέτει ελπίδες για τη σωτηρία του ξανθού αγγέλου.

Είναι πολύ σημαντικό στην αιτιολογία να αναγράψετε «Γλωσσιώτης».Σχετικά Άρθρα

Το συγκλονιστικό video για το σύνδρομο Down (video)

Ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα πριν μερικές ημέρες με την διάσημη ηθοποιό Olivia Wilde, της οποίας η καριέρα

Τα παιδιά του Δεκεμβρίου είναι ξεχωριστά! (video)

Τα μωρά του Δεκεμβρίου έχουν το πλεονέκτημα να γεννιούνται τον πιο… εορταστικό μήνα του χρόνου, όμως δεν ξεχωρίζουν γι’ αυτό.

Γιατρός μόλυνε 65 παιδιά με τον ιό του AIDS.

Τουλάχιστον 90 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και περίπου 65 παιδιά, προσβλήθηκαν από τον ιό του HIV στο Πακιστάν αφού ένας

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial