Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης ταλαιπωρείται από μια σπάνια αρρώστια, την νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1. Από τη γέννηση του το 18 μηνών αγοράκι δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή.

Οι γονείς του ζητούν την βοήθεια όλων, προκειμένου το παιδάκι να μεταβεί στην Αμερική και να παλέψει για μια καλύτερη ζωή. Να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Ο μικρός ήρωας πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και λαμβάνει στην Ελλάδα το μοναδικό φάρμακο που υπάρχει στην Ευρώπη. Το κόστος του είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και καλύπτεται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ. Αυτό ωστόσο το μόνο που καταφέρνει είναι να τον κρατάει στη ζωή. «Η θεραπεία στην Αμερική έχει εγκριθεί εδώ και τέσσερις μήνες. Όμως μόνο η ένεση κοστίζει 2 εκατ. ευρώ. Μια κλινική που μας έστειλε προσφορά μάς ενημέρωσε ότι το συνολικό κόστος της θεραπείας υπολογίζεται στα 3,5 έως 4,7 εκατ. ευρώ» σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού.

Η κινητοποίηση του απλού κόσμου είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική.

Καθημερινά συγκεντρώνονται χρήματα από εκδηλώσεις, εράνους και ιδιωτικές πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση του υπέρογκου αυτού ποσού.

Δείτε παρακάτω τους λογαριασμούς όπου και το ελάχιστο προσθέτει ελπίδες για τη σωτηρία του ξανθού αγγέλου.

Είναι πολύ σημαντικό στην αιτιολογία να αναγράψετε «Γλωσσιώτης».Σχετικά Άρθρα

Το 27% των Ελλήνων μαθητών υστερεί στην ανάγνωση σύμφωνα με την Κομισιόν.

Μια έκθεση κόλαφο έφερε στη δημοσιότητα η Κομισιόν σχετικά με την Παιδεία στην Ελλάδα. Τα ευρήματά της εγείρουν έντονο προβληματισμό

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο! Πάλεψε για τη ζωή του ο άτυχος 14χρονος… (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός 14χρονος ο οποίος είχε εξαφανιστεί.

JAN FABRE: Αντιδράσεις για τον νέο διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών με τα… παλλόμενα πέη και την κακοποίηση ζώων (ΒΙΝΤΕΟ 18+)

Σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον ελλαδικό χώρο η επιλογή του εναλλακτικού καλλιτέχνη, που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τα θεάματά

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial