Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αδειάζει δημόσια την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου : “Έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση για τη σχέση μας” (video)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αδειάζει δημόσια την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου : “Έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση για τη σχέση μας” (video)

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ζευγάρι με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή.

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» είχε μιλήσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η νεαρή ηθοποιός δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, αποφεύγοντας να απαντήσει.

«Δε θα επιβεβαιώσω, ούτε θα διαψεύσω τίποτα. Για τον απλούστατο λόγο ότι αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία και για οποιονδήποτε γραφτεί κάτι, θα πρέπει να κάνω το ίδιο. Οπότε δεν θα απαντήσω» εξήγησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα», σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού χαρακτηρίζοντας τες ως μια «λάθος τοποθέτηση».

«Επειδή είδα τη δήλωση της Ναυσικάς, πιστεύω ότι έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση γιατί με τον τρόπο που απάντησε άφησε κάποια ανοιχτά ενδεχόμενα. Θα μπορούσε απλά να πει ότι έχουμε δουλέψει μαζί που είναι και η αλήθεια».Σχετικά Άρθρα

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; Πέντε μήνες φυλάκιση στον Πασχάλη

Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών την περασμένη Τρίτη.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial