Γιώργος Καπουτζίδης: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητας του και το πως και με ποιόν βίωσε την καραντίνα (video)

Γιώργος Καπουτζίδης: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητας του και το πως και με ποιόν βίωσε την καραντίνα (video)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.

Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μίλησε επίσης για την περίοδο της καραντίνας, την οποία πέρασε στην Αίγινα μαζί με τον σύντροφο του.

«Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ότι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε εκεί και με τη γειτόνισσά μου με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι μέσα σε αυτή τη διαδικασία.

Λέω τότε γιατί τώρα δεν έχω δεσμό, αλλά ήταν δύο άνθρωποι που υπήρχαν, με βοήθησαν, θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τους βοήθησα και όλο αυτό ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και σε μια μικρή κοινωνία όπου έβλεπες ήλιο, θάλασσα, περπατούσα στο βουνό. Δεν ξέρω, στην Αθήνα θα ήταν πολύ δύσκολα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.Σχετικά Άρθρα

Μάιλι Σάιρους: Είμαι «καθαρή» εδώ και έξι μήνες!

Η εξομολόγηση της Μάιλι Σάιρους για το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση της. Στο περιοδικό Variety έδωσε συνέντευξη η

ΧΩΡΙΣΜΟΣ – “ΒΟΜΒΑ”: Πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε λίγο πριν παντρευτεί με τον σύντροφό της…

Αντί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κατέβηκαν τα σκαλιά του χωρισμού. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial