Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου ξανά μαζί στο σχολιασμό της Eurovision!

Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου ξανά μαζί στο σχολιασμό της Eurovision!

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ

Από το 2013 το αγαπημένο δίδυμο ενώνει δυνάμεις, πένες και φωνές και περιγράφει το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και τους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ύστερα από μια μικρή παύση στον διαγωνισμό της Eurovision, επέστρεψαν ξανά πέρσι στον σχολιασμό.

Και οι δύο πρωτοπαρουσίασαν το διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα, ο Γιώργος για την τηλεόραση και η Μαρία για το ραδιόφωνο. Η δημοσιογράφος και παραγωγός συνέχισε τις παρουσιάσεις για το ραδιόφωνο και το 2011 έγινε η φωνή της τηλεοπτικής μετάδοσης. Με τον αγαπημένο συγγραφέα και ηθοποιό συναντήθηκαν το 2013 και έκτοτε, πάντα μαζί, αποτελούν την επιλογή της ΕΡΤ στο σχολιασμό των live shows.

Και φέτος λοιπόν, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρίσκονται στα studio του συναυλιακού χώρου Rotterdam Ahoy για την απευθείας μετάδοση των δύο Ημιτελικών στις 12 και 14 Μαΐου και του Μεγάλου Τελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 16 Μαΐου 2020.Σχετικά Άρθρα

Ο Stavento θα πάρει εκπομπή στον Alpha

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης ή αλλιώς «Stavento» γίνεται παρουσιαστής. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο «The Voice» αναλαμβάνει μια

Ενοχλημένος ο Γ.Τράγκας με την εκπομπή της Ζήνας

Αίσθηση έκανε η εμφάνιση του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR που αποθεώθηκε.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial