Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός…”! (photo+video)

Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός…”! (photo+video)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τα social media και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί σε αυτά.

“Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. “Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου”.

“Είχα πάει στο Pride τον περασμένο Ιούνιο και είχα βάλει μια φωτογραφία. Κάποιοι είτε έγραψαν από κάτω είτε σε direct message πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο. Ποιος τους είπε δηλαδή ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό” σημείωσε ο καλλιτέχνης, προσθέτοντας:

“Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι, αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Αυτό. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός”.

“Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς και ο καθένας να μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι”.

“Παλιότερα μου είχαν ευχηθεί να πεθάνω από καρκίνο. Αυτό το πράγμα δεν το θέλω στη σελίδα. Κάνω block» ” αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.Σχετικά Άρθρα

Στο νοσοκομείο η Βάνα Μπάρμπα

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Γλυφάδας νοσηλεύεται η Βάνα Μπάρμπα. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μια περιπέτεια με την υγεία της και

Πωλίνα: Τέλος με το θρίλερ της εξαφάνισης του γιου της! (Φωτο)

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του γιου της Πωλίνας έλαβε τέλος. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Εντυπωσιάζει η Σοφία Καρβέλα με το σώμα της 20 μέρες μετά τη γέννηση του μωρού της (photo)

Τι κι αν γέννησε πριν από περίπου 20 μέρες; Η Σοφία Καρβέλα έχει φοβερό σώμα, η σιλουέτα της έχει επανέλθει πολύ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial