Γιώργος Λιάγκας: Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Δίωξη και από την ΕΣΗΕΑ.

Γιώργος Λιάγκας: Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Δίωξη και από την ΕΣΗΕΑ.

Με όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σκοπεύει να ασχοληθεί το ΕΣΡ.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το συμβάν που συνέβη σε μια από τις βιβλιοθήκες του ΑΠΘ, την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας από συμφοιτητή της, με γέλια και χονδροειδή αστεία προκαλώντας την άμεση αντίδραση των χρηστών των social media.

Το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ» κατήγγειλε στο ΕΣΡ την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ που «εξευτελίζει την αξιοπρέπεια των γυναικών και ζητά την τιμωρία του».

Φαίνεται όμως ότι μετά από πολλές καταγγελίες που δέχτηκε από τηλεθεατές η αρμόδια Αρχή, το ΕΣΡ, στην σημερινή του συνεδρίαση θα ασχοληθεί με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής.

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο θα βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας μιας και η ΕΣΗΕΑ έκανε δίωξη στον παρουσιαστή μετά τα απαράδεκτα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του για την παρενόχληση της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) συνεδρίασε για τον Γιώργο Λιάγκα και αποφάσισε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή. Μάλιστα μεταξύ των ποινών εντάσσεται και η προσωρινή διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ.Σχετικά Άρθρα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial