Γιώργος Λιάγκας: Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Δίωξη και από την ΕΣΗΕΑ.

Γιώργος Λιάγκας: Παρέμβαση ΕΣΡ για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Δίωξη και από την ΕΣΗΕΑ.

Με όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σκοπεύει να ασχοληθεί το ΕΣΡ.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το συμβάν που συνέβη σε μια από τις βιβλιοθήκες του ΑΠΘ, την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας από συμφοιτητή της, με γέλια και χονδροειδή αστεία προκαλώντας την άμεση αντίδραση των χρηστών των social media.

Το Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ» κατήγγειλε στο ΕΣΡ την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ που «εξευτελίζει την αξιοπρέπεια των γυναικών και ζητά την τιμωρία του».

Φαίνεται όμως ότι μετά από πολλές καταγγελίες που δέχτηκε από τηλεθεατές η αρμόδια Αρχή, το ΕΣΡ, στην σημερινή του συνεδρίαση θα ασχοληθεί με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής.

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο θα βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας μιας και η ΕΣΗΕΑ έκανε δίωξη στον παρουσιαστή μετά τα απαράδεκτα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του για την παρενόχληση της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) συνεδρίασε για τον Γιώργο Λιάγκα και αποφάσισε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του παρουσιαστή. Μάλιστα μεταξύ των ποινών εντάσσεται και η προσωρινή διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ.Σχετικά Άρθρα

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ! Πόση τηλεθέαση σημειώνει το Πρωινό

Τι δείχνουν οι μετρήσεις της Nielsen για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1;

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το “Your Face Sounds Familiar”;

Εχθές, το Your Face Sounds Familiar είχε να αντιμετωπίσει την ταινία “2012”, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις αφού στο κανάλι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial