Γιώργος Πατούλης: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα» – Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη (video)

Γιώργος Πατούλης: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα» – Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη (video)

Σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ, ο Γιώργος Πατούλης, μίλησε για τον χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη λέγοντας πώς θέλει να διαφυλάξει τα προσωπικά του διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου όπως είναι ο γιος του.

Ο θάνατος της μητέρας σας σχετίζεται με το διαζύγιο σας; Το γεγονός ότι νιώσατε την απώλεια ενός βασικού άξονα της ζωής σας σας μετακίνησε;

Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Οποιαδήποτε απάντησή μου μπορεί να έχει κακή μετάφραση. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στον γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω. Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας.

Τελικά ο ιδιωτικός βίος ενός πολιτικού είναι δημόσιος βίος;

Είναι η δύσκολη πλευρά ενός δημόσιου προσώπου. Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί, που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία.

Θεωρείτε ότι έγινε εκμετάλλευση της δημοσιότητας του διαζυγίου σας;

Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημόσιου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα». Πίσω από αυτό μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του.

Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το διαζύγιο του από την επί 35 χρόνια σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, η ίδια έδωσε την δική της απάντηση μέσω του Πρωινού.

«Για εμένα σήμερα είναι μια φορτισμένη ημέρα γιατί σαν σήμερα το 1998 έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα νεανικά μου χρόνια συνδέθηκα με τον Γιώργο ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Για εμένα ήταν ένα διπλό πένθος.

Ο Γιώργος δήλωσε ότι “έχουμε αποφασίσει”, δεν έχουμε όμως αποφασίσει. Μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση. Σεβόμενη τα 35 χρόνια κοινής πορείας, έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Προσπαθώ κι εγώ μέσα από ειδικούς να στηρίξω την κατάσταση…..» δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.Σχετικά Άρθρα

Θρήνος στην κοσμική Αθήνα! “Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο πιο περιζήτητος εργένης!

Βύθισε σε θλίψη τους φίλους και την οικογένειά του. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Ελένη Μενεγάκη: Τα υπονοούμενα για πέμπτο παιδί και η αμηχανία της παρουσιάστριας! (video)

Οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις για την Ελένη Μενεγάκη, γίνονται πάντα στην ώρα των ζωδίων και πιο συγκεκριμένα την ώρα που η

“Ο Μαραντίνης ήταν σαν να έλεγε στη Νωαίνα, δεν έδειξες ούτε β@ζι ούτε κ@λ@”

Κάποιοι δήλωσαν την υποστήριξή τους στην Νωαίνα για αυτό που έκανε. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial