Γκράφιτι ζώων σε μεμβράνη περιτυλίγματος! (photos+video)

Γκράφιτι ζώων σε μεμβράνη περιτυλίγματος! (photos+video)

Το όνομα του είναι Εβγκένι Τσες και είναι ένας σύγχρονος καλλιτέχνης γκράφιτι από τη Μόσχα της Ρωσίας. Την τεχνική που χρησιμοποιεί την ονομάζει «Cellograffiti». Στην ουσία ο Εβγκένι, ζωγραφίζει πάνω σε πλαστικό περιτύλιγμα αντί πάνω σε τοίχους ή άλλα μέρη.

O Εβγκένι, έφτιαξε μια σειρά έργων στο δάσος, όπου σταθεροποίησε τη μεμβράνη ανάμεσα σε δύο κορμούς δέντρων κι έπειτα έπιασε δουλειά με τις βαφές. Δεινόσαυροι, πολικές αρκούδες κι άλλα πλάσματα εμφανίστηκαν από το πουθενά, αποκτώντας «ζωή» από το αεράκι.

Δείτε μερικά έργα τέχνης που δημιούργησε στο δάσος!Σχετικά Άρθρα

Συγκινητικό! Δείτε τα σκυλάκια ενός άστεγου που εισάγεται για εξετάσεις στο νοσοκομείο, να τον περιμένουν υπομονετικά στην πόρτα.! (photos)

Αυτή την εβδομάδα, το προσωπικό του Νοσοκομείο Regional Alto Vale της Βραζιλίας, είχαν μια συγκινητική σκηνή που κανείς τους δεν

Σκύλος φύλακας – άγγελος «διέγνωσε» την λευχαιμία σε μικρό κορίτσακι πριν τους γιατρούς! (photos)

Αυτό που έμοιαζε σαν ένα απλό κρυολόγημα, έκρυβε από πίσω του μια δυσάρεστη είδηση που κανένας γονιός δεν θέλει να ακούσει.

Δίποδα κτήνη έριξαν φόλες με γυαλιά στον Ωρωπό – Μην κλείνουμε άλλο τα μάτια μας – Διαδώστε το!

Φρικτό θάνατο βρήκαν 5 αδέσποτοι σκύλοι και 6 αδέσποτες γάτες στον Αυλώνα Ωρωπού όταν κατανάλωσαν φόλες που περιείχαν τριμμένα γυαλιά

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial