Γνωρίστε τον Hunter! Τον σκύλο που ξέρει να ζωγραφίζει και οι πίνακές του… γίνονται ανάρπαστοι! (photos+video)

Γνωρίστε τον Hunter! Τον σκύλο που ξέρει να ζωγραφίζει και οι πίνακές του… γίνονται ανάρπαστοι! (photos+video)

Ένας σκύλος ράτσας Shiba Inu από την Alberta του Καναδά, έμαθε να ζωγραφίζει αφηρημένη τέχνη και τα έργα του έχουν γίνει ανάρπαστα. Ο Hunter, όπως τον λένε οι ιδιοκτήτες του, είναι πανέξυπνος, του αρέσει να παίζει με παζλ και καθαρίζει ο ίδιος τα παιχνίδια του.

«Το σπίτι μας είχε έναν μεγάλο τοίχο στον οποίο θέλαμε να βάλουμε κάποια έργα τέχνης» είπε το ζευγάρι στο Bored Panda.
«Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα, αλλά πραγματικά δεν μας άρεσε τίποτε επάνω του. Δεδομένου ότι ο Hunter είναι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, θεωρήσαμε πως θα μπορούσε να μας φτιάξει αυτός κάποια έργα τέχνης. Προσπαθήσαμε να τον εκπαιδεύσουμε να κρατά το πινέλο και στη συνέχεια να του δείξουμε πώς να το κρατά επάνω σε ένα κομμάτι χαρτί. Όταν προσθέσαμε και το χρώμα το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό».

«Όταν το έκανε την πρώτη φορά, ξετρελάθηκε και ήθελε να ζωγραφίζει όλη την ημέρα» λέει ο ιδιοκτήτης του. «Αλλά φροντίζουμε να τον βάζουμε να κάνει κι άλλα πράγματα για να μην βαριέται. Πάντως, δείχνει να λατρεύει την ζωγραφική. Τον κάνει πιο ήρεμο όλη την ημέρα».

Καθώς ο Hunter συνέχισε να εκφράζει την δημιουργική του φύση, το ζευγάρι αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στο Instagram αφιερωμένη στο κατοικίδιό τους, και τελικά έφτιαξαν και ένα κατάστημα Etsy, όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει τα έργα του έναντι 38 δολαρίων το κομμάτι.

Μέχρι στιγμής πάντως, το ενδιαφέρον για τα έργα του είναι τόσο μεγάλο, που οι ιδιοκτήτες του έχουν βγάλει ήδη περίπου 5.000 δολάρια.

https://www.instagram.com/p/BtbxqftHD1r/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BtEoZTInnXQ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/Bsyk3qtHIkK/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BsGzcIfnl0g/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

https://www.instagram.com/p/BsBZuVIHyOe/?utm_source=ig_web_button_share_sheetΣχετικά Άρθρα

25 φωτογραφίες με πολύ κουρασμένα ζώα…! (photos)

Όταν ο φωτογραφικός φακός σε συλλαμβάνει στην κατάλληλη στιγμή…! Είναι κατάκοπα, δύσκολα παίρνουν τα πόδια τους, έχουν ήδη παραδοθεί στην

Πώς τα ζώα σου σε βοηθούν να κάνεις τέλειους κοιλιακούς… Από τα γέλια! (Video)

Προσπαθείς να γυμναστείς στο σπίτι; Θέλεις συναθλητές να μοιράζονται μαζί σου τις ώρες της βαρετής αλλά αναγκαίας εκγύμνασης; Μην ψάχνεις

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial