Γνωρίστηκαν στο λεωφορείο και συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ! (photo)

Γνωρίστηκαν στο λεωφορείο και συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ! (photo)

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που η επιθυμία για ερωτική επαφή είναι μεγάλη… Πόσο μάλλον όταν έχεις απέναντι σου κάποιον ή κάποια που σου ανεβάζει την λίμπιντο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε σημείο. Ειδικά μάλιστα αν μιλάμε για ένα μέσο μαζικής μεταφοράς.

Ένας 29χρονος και μια 32χρονη μάλλον ένιωσαν μια υπερβολική έλξη ο ένας για τον άλλο, την οποία δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν.

Και μπορεί οι περισσότεροι να σκεφτόμαστε πως όση έλξη και αν νιώθουμε για κάποιον δεν μπορούμε να την εκφράζουμε όπου βρισκόμαστε, αυτοί οι δυο φαίνεται πως είχαν διαφορετική άποψη.

Ο 29χρονος και η 32χρονη γνωρίστηκαν μέσα στο λεωφορείο της National Express που έκανε την διαδρομή από το Μπλάκπουλ στο Πλίμουθ και λίγο αργότερα συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ μέσα στο λεωφορείο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Οι ίδιοι θέλησαν να βρούνε έναν διασκεδαστικό τρόπο για να περάσει η μεγάλη διαδρομή και ξεκίνησαν τα ερωτικά παιχνίδια, μόνο που τους πήραν είδηση και οι υπόλοιποι επιβάτες, όπως και ο οδηγός που έκανε στάση για να τους συλλάβει η αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος, δήλωσε για το περιστατικό: «Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 29χρονο και μία 32χρονη που ήταν ύποπτοι για προσβολή της δημοσίας ευπρέπειας», ανέφερε μεταξύ άλλων.Σχετικά Άρθρα

Αυτά είναι τα ερωτικά μηνύματα-εγγύηση για να τον ρίξεις

Το φλερτ δεν είναι εύκολο στα χρόνια της τεχνολογίας. Καμιά φορά πιάνεις τον εαυτό σου να ζηλεύει τη μαμά σου

Τι να ακούτε αν έχετε κατάθλιψη και τι σε κρίσεις πανικού!

Είναι κοινός τόπος μεταξύ των επιστημόνων ότι συγκεκριμένα είδη μουσικής έχουν επίδραση όχι μόνο στη διάθεση  αλλά και στον εγκέφαλο.

Έρευνα: Το μέγεθος του πέους επηρεάζει τη γονιμότητα!

Είναι η πρώτη μελέτη που συνδέει το μέγεθος του πέους με τη γονιμότητα. Οι άνδρες με προβλήματα γονιμότητας έχουν πέος

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial