Γνωστή δημοσιογράφος έζησε τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι της! Ληστής την έδεσε και τη χτύπησε μπροστά στο 2 ετών παιδί της (video)

Γνωστή δημοσιογράφος έζησε τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι της! Ληστής την έδεσε και τη χτύπησε μπροστά στο 2 ετών παιδί της (video)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μέσα στο σπίτι της δημοσιογράφος όταν έπεσε θύμα διάρρηξης μπροστά στο παιδί της. Μάλιστα εκείνο παρακολούθησε έντρομο όλα εκτυλίσσονταν.

Η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη προχθές το βράδυ, μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά και έβαζε για ύπνο το παιδί της όταν ξαφνικά εισέβαλε στο σπίτι ένας ληστής.
Όπως περιέγραψε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” την ώρα που έβαζε το μόλις 25 μηνών παιδί της για ύπνο άκουσε έναν θόρυβο, έλεγξε το σπίτι, αλλά αρχικά δεν αντιλήφθηκε κάτι. Λίγο αργότερα όμως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο μέσα στο σαλόνι.

Ο άνδρας της επιτέθηκε, τη χτύπησε άσχημα στο κεφάλι και στο πρόσωπο με ένα βαρύ αντικείμενο και ενώ ήταν αιμόφυρτη στο πάτωμα την έδεσε με ένα σεντόνι φιμώνοντάς την ταυτόχρονα με μια μονωτική ταινία.

Όλα έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού της. Εκείνη όπως περιέγραψε προσπαθούσε να πει στο παιδί ότι είναι ένα παιχνίδι, όμως ο ληστής συνέχισε να τη χτυπά και να την απειλεί ζητώντας της χρήματα.

Όταν την ακινητοποίησε αναστάτωσε όλο το σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Στη συνέχεια έφυγε και εκείνη, όπως περιέγραψε κατάφερε μετά από σχεδόν δυο ώρες, στις έντεκα τη νύχτα να συρθεί ως τον διάδρομο και αφού έβγαλε τη μονωτική από το στόμα κάλεσε σε βοήθεια.

Ένας γείτονας που την άκουσε κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν δεμένη μέσα στα αίματα.

Η γυναίκα δηλώνει σοκαρισμένη, ακόμη, λέει, δεν έχει συνέλθει και τονίζει πως όλα έγιναν μπροστά στα αθώα μάτια ενός παιδιού μόλις 25 μηνών.Σχετικά Άρθρα

Φωτογραφίσαμε τον Γιάννο Παπαευσταθίου του «Μάνα Χ Ουρανού» πιο sexy από ποτέ και τον ρωτήσαμε… τα πάντα! (photos)

Αν και τον είδαμε στο «Μάνα Χ Ουρανού» στον ρόλο του Δημήτρη, του καλού παιδιού με την εμφάνιση σπασίκλα, ο Γιάννος Παπαευσταθίου, είναι

ΒΕΡΥΚΙΟΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» ΑΥΤΙΑ: «Ο μισθός του τίναξε την μπάνκα…δεν μπορούσα να κάνω το μ@@@@α»

Ο Δήμος Βερύκιος λέει πάντα αυτά που σκέφτεται χωρίς δεύτερη σκέψη .Αν κάτι τον ενοχλήσει θα το πει και θα

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial