Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται! «Μετά το τσιφτετέλι μου στην εκπομπή του Παπαδόπουλου έπαθα υστερία, άλλαξα τηλέφωνο» (video)

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται! «Μετά το τσιφτετέλι μου στην εκπομπή του Παπαδόπουλου έπαθα υστερία, άλλαξα τηλέφωνο» (video)

Στην εκπομπή Splash έδωσε συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός  που μίλησε μεταξύ άλλων και για το… περίφημο τσιφτετέλι που είχε χορέψει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Η Τραϊάνα Ανανία   είπε μεταξύ άλλων πως : «Προφανώς εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως τον βλέπουν οι άλλοι. Και πιστεύω να σου απαντώ σε αυτό. Δηλαδή, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι εκπέμπω. Τελικά εκπέμπω κάτι το οποίο δεν ήξερα. Μετά το τσιφτετέλι δεν άφησα να συμβούν προτάσεις γιατί χάθηκα, άλλαξα τηλέφωνο, έπαθα μια υστερία, οπότε δεν άφησα να συμβεί κάτι. Η στάση μου ήταν αυτό, απέχω απ’ όλο αυτό», είπε η Τραϊάνα Ανανία.


Tags Άρθρου:
Τραϊάνα Ανανία

Σχετικά Άρθρα

Η Κάιλι Τζένερ «εκθρονίστηκε» από την κορυφή του Instagram από ένα… αυγό! (photos+video)

Η Κάιλι Τζένερ την Κυριακή 13 Ιανουαρίου έχασε το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχε για την φωτογραφία με τα περισσότερα likes

Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς καθόλου μακιγιάζ και το εννοούμε! (photos)

Είναι απίστευτο, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τόσο γνήσια φωτογραφία στο instagram! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται με την

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial