Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Το ρεκόρ μου είναι 25 καλαμάκια σκέτα ύστερα από 13 ώρες ψάρεμα!» (Photo)

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Το ρεκόρ μου είναι 25 καλαμάκια σκέτα ύστερα από 13 ώρες ψάρεμα!» (Photo)

Από την “Ανάκριση” του Γρηγόρη Μελά στο περιοδικό “Τηλέραμα” πέρασε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ορισμένα πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε για τον ίδιο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρεκόρ του

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΑ είναι το κριθαράκι κοκκινιστό, ή μανέστρα όπως μου έμαθε να τη λέω η γιαγιά μου η Αθανασία, και φυσικά τα σουβλάκια. Το ρεκόρ μου είναι 25 καλαμάκια σκέτα ύστερα από 13 ώρες ψάρεμα, σε ηλικία 16 ετών».

«Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που κατάλαβα ότι θα γίνω δημοσιογράφος ήταν σε ηλικία 15 ετών. Ήμουν μαθητής Α’ Λυκείου και ο καθηγητής ανακοίνωσε στην τάξη ότι έχω γράψει την καλύτερη έκθεση. Το θέμα της; «Τι επάγγελμα θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε;». Η απάντηση; Δημοσιογράφος».

«ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ δεν θα προλάβω να κάνω σε αυτή τη ζωή ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έχω στο μυαλό μου. Γι’ αυτό δεν αξίζει τον κόπο να τη χαραμίζω για ανθρώπους ή καταστάσεις τοξικές».

Ντίνος Σιωμόπουλος

Πηγή:zappit


Σχετικά Άρθρα

Η πολιτική νίκησε την τέχνη! Καταγγελίες Ρώσων γερουσιαστών για Eurovision

Αντιδράσεις από την πλευρά της Ρωσίας για το αποτέλεσμα της Eurovision και καταγγελίες από Γερουσιαστές για πολιτικό παιχνίδι.

Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ APPLE TA «ΣΠΑΕΙ»! Γυρίστηκε σε ελληνικό χωριό, οι πρωταγωνιστές όμως…

  Για πρώτη φορά η εταιρία επιλέγει να γυρίσει μια διαφήμιση σε ελληνικό χωριό, με πρωταγωνιστές Έλληνες και την ελληνική

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial