Γνωστός Έλληνας συνθέτης: “Αν με κλειδώσετε και με μαστιγώνετε, τότε μπορεί να έγραφα για τη Φουρέιρα!” (video)

Γνωστός Έλληνας συνθέτης: “Αν με κλειδώσετε και με μαστιγώνετε, τότε μπορεί να έγραφα για τη Φουρέιρα!” (video)

Καίριος και απολαυστικός ο Έλληνας συνθέτης, με ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ και λεπτή ειρωνεία για τα ριάλιτι ταλέντων αλλά και τις νέες λαϊκές τραγουδίστριες.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου δε μιλάει συχνά, όταν όμως το κάνει, όσα λέει έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης μίλησε στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ και τα όσα είπε, μόνο ασχολίαστα δε μπορούν να περάσουν.

“Δεν υπάρχει καν ερώτηση αν θα συνεργαζόμουν με την Πάολα” ομολόγησε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. “Θα πρέπει ένα τραγούδι που θα γράψω να ταιριάζει στο ήθος και στην προσωπικότητα του τραγουδιστή. Το είδος που τραγουδούν οι σημερινές λαϊκές τραγουδίστριες θα ήθελα να είναι πιο αυθεντικό και όχι κατασκευή” πρόσθεσε.

“Σε ποια κριτική επιτροπή να με δείτε;” αναρωτήθηκε με νόημα, σε άλλο σημείο, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης. “Αυτές οι εκπομπές μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι σαν αυτό το φως που βάζουμε στα κρεοπωλεία και πάνε τα καημένα τα κουνούπια γιατί νομίζουν ότι θα φωτιστούν και καίγονται”.

Όταν ρωτήθηκε για τον διαγωνισμό της Eurovision και το ενδεχόμενο να γράψει ένα τραγούδι, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν σαφής. “Θα μπορούσα ενδεχομένως να έγραφα, κάποια στιγμή, αν σκεφτόμουν πως θα πεθάνω! Αν με κλειδώσετε και με μαστιγώνετε τότε μπορεί να έγραφα ένα αριστούργημα για την Ελένη Φουρέιρα”.

“Η μουσική του Λόγω Τιμής, τότε, ανακάλυψε για την αισθητική της τηλεόρασης τη λαϊκή γλώσσα. Έκανε τεράστια επανάσταση το γεγονός ότι μπήκαν μπουζούκια στους τίτλους ελληνικής σειράς” σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.Σχετικά Άρθρα

“Ο Παντελίδης είναι κακέκτυπο και…” Ποιος-α το είπε; (video)

Παίγνωστη και καταξιωμένη τραγουδίστρια αναφέρει ότι η Πάολα είναι φωνάρα και ο Παντελής Παντελίδης είναι «κακέκτυπο»!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial