Γράμμα για σένα: Πρεμιέρα για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Γράμμα για σένα: Πρεμιέρα για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο «Γράμμα για σένα», την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00, έρχεται αντιμέτωπη με συγκλονιστικές ιστορίες ζωής.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έχει διηγηθεί τηλεοπτικά τις πιο συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες. Τις έχει ζήσει λεπτό προς λεπτό στο πλευρό των πρωταγωνιστών τους. Έχει μοιραστεί τη συγκίνηση, την αγωνία, αλλά και τη χαρά τους.

Συνεχίζοντας να φέρνει κοντά ανθρώπους που απομακρύνθηκαν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου «ανοίγει» το πρώτο «Γράμμα για σένα» αυτή την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο OPEN.

Συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να ανοίξουν την καρδιά τους στη Βίκυ, σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας δυνατά συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Γράμμα για σένα». Πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 20:00 στο OPEN.Σχετικά Άρθρα

X-FACTOR – Τραγούδησε Παντελίδη και συγκινήθηκαν όλοι… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Από την Κύπρο στο… X–Factor ο Ανδρέας Λέοντας. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο καλεσμένος – όπλο της Κορομηλά για δυνατό ξεκίνημα! (ΦΩΤΟ)

Σήμερα είναι η πρεμιέρα του “BRAVO ΡΟΥΛΑ”! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

X-Factor: Έρχεται… και η Βανδή πόσταρε την πρώτη φωτογραφία στο instagram! (photos)

Το “X Factor”, έρχεται στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Open. Πρόκειται για μια μεγαλεπήβολη παραγωγή που είναι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial