Η 74χρονη γιαγιά από την Πέλλα που κατέληξε… στην Vogue!

Η 74χρονη γιαγιά από την Πέλλα που κατέληξε… στην Vogue!

Γιατί η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Ο λόγος για την κυρία Ελένη Χριστάκη από την Κρύα Βρύση Πέλλας, η οποία χωρίς να το γνωρίζει ή να το έχει βάλει καν σκοπό είδε την φωτογραφία της να πρωταγωνιστεί στον μεγαλύτερο όμιλο μόδας στον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να κάνει το χατίρι στον εγγονό της, Χριστόφορο Καρβουνίδη, και να ποζάρει για εκείνον.

Ο εγγονός της, ο οποίος είναι φοιτητής σε σχολή φωτογραφίας στην Θεσσαλονίκη, ζήτησε από την αγαπημένη του γιαγιά να του ποζάρει για μία εργασία στη Σχολή.

Η συνέχεια είναι εκπληκτική, καθώς εκτός του ότι ο Χριστόφορος Καρβουνίδης έστειλε τις φωτογραφίες της γιαγιάς του στην ιταλική Vogue, εκείνες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες και δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, όπου και φυσικά έγιναν αμέσως viral.

«Εμένα δεν μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Στα νιάτα μου ήμουν όμορφη, αλλά σε αυτή την ηλικία να ποζάρω για περιοδικό ομορφιάς και μόδας; Είπα, όποιος το δει θα βάλει τα γέλια», είπε η Ελένη Χριστάκη στο «Έθνος της Κυριακής» που παρουσίασε το σχετικό θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος», ο εγγονός της Χριστόφορος Καρβουνίδης φωτογράφισε τη γιαγιά Ελένη μέσα στο σκοτάδι με μοναδικό φωτισμό τις γρίλιες από το στόρι στο σπίτι τους και στη συνέχεια της ζήτησε να ποζάρει με το φανελάκι.

Φωτογραφίες; Vogue Italia/ Πηγή: ΈθνοςΣχετικά Άρθρα

Miss Universe: Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου!

Εχθές το βράδυ στέφθηκε η Μις Υφήλιος για το 2017.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial