Η αισθητικός των διασημοτήτων Renée Rouleau μας αποκαλύπτει πως να βγάζουμε σωστά τα μαύρα στίγματα!

Η αισθητικός των διασημοτήτων Renée Rouleau μας αποκαλύπτει πως να βγάζουμε σωστά τα μαύρα στίγματα!

Ένα μαύρο στίγμα στο πρόσωπό σας είναι ουσιαστικά ένα άνοιγμα στην επιφάνεια του δέρματος που εμφανίζεται όταν ένας πόρος διευρύνεται, με αποτέλεσμα να γεμίζει με βακτήρια, σμήγμα (φυσικό έλαιο) και νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτή η ανάμιξη δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στον πόρο.

Πώς θα απαλλαγείτε λοιπόν από τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα χωρίς να κάνετε ζημιά στην επιδερμίδα σας;

Οδηγός μας θα είναι εδώ η αισθητικός των διασημοτήτων Renée Rouleau, που έχει τον επαγγελματικό τρόπο κατά νου με 3 απλά βήματα.

Βήμα 1: «Μετά το ζεστό ντους, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από την ενυδατική σας κρέμα πάνω στο μαύρο στίγμα. Θα σφραγίσετε έτσι τη θερμότητα στο δέρμα, που θα βοηθήσει πολύ στην εξαγωγή του μαύρου στίγματος. Στη συνέχεια καλύψτε το σημείο με ένα πανάκι που θα έχετε μουλιάσει προηγουμένως σε ζεστό νερό, αφήνοντάς το στην περιοχή για 5 λεπτά».

Βήμα 2: «Απολυμάνετε τα χέρια σας με κάποιο ήπιο αντισηπτικό για να απομακρύνετε τα μικρόβια. Κατά τη συμπίεση του δέρματος καλό είναι να αποφύγετε να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας πολύ κοντά στο στίγμα, καθώς αυτό δεν θα επιτρέψει να βγει το σμήγμα. Όσο πιο μακριά από το μαύρο στίγμα έχετε τα χέρια σας, τόσο πιο εύκολη θα είναι η διαδικασία».

Βήμα 3: «Όταν ολοκληρώσετε την αφαίρεση, καθαρίστε την περιοχή με ένα toner που δεν περιέχει αλκοόλ και έπειτα απλώστε μια cooling gel mask, που θα αναζωογονήσει πλήρως το σημείο και θα το επουλώσει».Σχετικά Άρθρα

Φτιάξτε κρέμα νυχτός με ροδόνερο εύκολα και οικονομικά!

Είναι η ιδανική κρέμα για τον χειμώνα. Το δέρμα μας ταλαιπωρείτε από το κρύο. Φτιάξτε λοιπόν αυτή τη κρέμα εύκολα και

Η morning routine της Κάτιας Ζυγούλη! (video)

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και τα μυστικά ομορφιάς της, όπως το τι κάνει στο πρόσωπο της

Κανέλα για ζουμερά και σαρκώδη χείλη!

Το συμπυκνωμένο έλαιο φύλλων κανέλας μπορεί να βοηθήσει τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη. Χρησιμοποίησε μια πολύ μικρή ποσότητα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial