Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της: «Ναι είμαι ερωτευμένη»! (photos+video)

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της: «Ναι είμαι ερωτευμένη»! (photos+video)

Στο «The 2Night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καλεσμένη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη, τις κρίσεις πανικού, αλλά και για την τηλεόραση.

Η ηθοποιός είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τον Σωτήρη τον γνωρίζω πολλά χρόνια γιατί είχαμε δουλέψει ξανά στο παρελθόν μαζί. Με είχε σκηνοθετήσει στην “Πρόβα Νυφικού” στο Εθνικό, αλλά δεν είχε τύχει να έρθουμε τόσο κοντά. Ήταν ένας άνθρωπος, τον οποίο θαύμαζα και μου άρεσε. Τώρα έτυχε και ήρθαμε και κοντά. Είναι πολλά επάνω του που μ’ αρέσουν. Πάνω από όλα τον θαυμάζω. Ναι είμαι ερωτευμένη»!

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, ανέφερε: «Είχα να κάνω τηλεόραση τρία, τέσσερα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία πρόταση για να δουλέψω στην τηλεόραση. Δεν μελαγχόλησα ποτέ! Έκανα κάποια guests και θεωρούσα πως όταν φύγει η κρίση θα επανέλθω γιατί είμαι ένα από τα πρόσωπα της τηλεόρασης».

Τέλος αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού. «Έπαθα μια φορά στη ζωή μου κρίση πανικού, όταν έκανα το “Φιλί ζωής”. Άρχισα να έχω όλο το πακέτο, πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να με εξετάσου. Δεν είχα καταλάβει τι είχα. Με βοήθησε ο Φίλιππος ο Σοφιανός, ο οποίος με έστειλε σε έναν ψυχίατρο. Τότε εκείνος μου είπε τι έχω και μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή για τις κρίσεις. Δεν έκανα ψυχοθεραπεία, έχω καλούς φίλους», είπε χαρακτηριστικά.Σχετικά Άρθρα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: “Ο αδερφός μου διαγνώσθηκε με επιθετικό καρκίνο και είχε μπροστά του μόνο 3 εβδομάδες ζωής…”

Είναι από τις ιστορίες που διαβάζει κανείς και δεν μπορεί να μην δακρύσει. Μία τέτοια αποκάλυψε γνωστή δημοσιογράφος μέσω της

DON’T… Δε σας γελούν τα μάτια σας! Έτσι εμφανίστηκε στην πίστα η ηθοποιός και κόρη πασίγνωστου Έλληνα(photos)

Μα γιατί; Γιατί; Όσες φορές κι αν δεις τις φωτογραφίες αυτές, ένα μεγάλο γιατί θα αναφωνήσεις, μήπως και ακουστεί και

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial