«Η Αλίκη είχε προτείνει στη Ρίτα να κάνει κυτταροθεραπεία, όπως έκανε κι εκείνη»!

«Η Αλίκη είχε προτείνει στη Ρίτα να κάνει κυτταροθεραπεία, όπως έκανε κι εκείνη»!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή κι όμως υπάρχουν πράγματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας 17 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Είναι λογικό να υπάρχουν προσωπικές στιγμές της Ρίτας Σακελλαρίου τις οποίες δεν γνωρίζουμε, για τις δύσκολες ώρες με την ασθένεια και άλλα πολλά, τα οποία και εξομολογήθηκε ο άνθρωπος που βρισκόταν κοντά της.

Ο Λάκης Κορρές, ο επιστήθιος φίλος και οικονόμος της Ρίτας Σακελλαρίου, μιλάει για την άγνωστη Ρίτα, στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα.

lakis

Κρίμα, είχα όνειρα ακόμα. Είχα πολλά να δώσω…

 

«Δεν έφυγε ικανοποιημένη. Θυμάμαι τις κουβέντες που μου είπε λίγες μέρες πριν πεθάνει: «Κρίμα, είχα όνειρα ακόμα. Είχα πολλά να δώσω». Η Ρίτα ήταν απόλυτα ευχαριστημένη στην καλλιτεχνική της πορεία. Δεν είχε προβλήματα και κόμπλεξ με κανέναν. Σκαμπανεβάσματα υπήρχαν στα προσωπικά της. Γιατί, όπως ξέρεις, της άρεσαν οι νεότεροι άντρες. Και εκεί υπήρχαν… θεματάκια».

 

Ο καρκίνος την είχε προειδοποιήσει…

 

«Η Ρίτα πέθανε από καρκίνο, όπως ξέρουμε. Ένα χρόνο πριν, λοιπόν, ο καρκίνος την είχε… προειδοποιήσει. Μια μέρα στο καμαρίνι της μου λέει: ‘Μωρέ, μάτωσε ο λαιμός μου. Από τις φράουλες που έφαγα θα είναι». Δεν έδωσε σημασία και εμένα δεν μου είχε πάει ο νους στο κακό. Όμως ο καρκίνος είχε χτυπήσει στα πνευμόνια και αυτό αποδείχτηκε αργότερα από τις εξετάσεις… Στο τέλος είχε φτάσει και στις φωνητικές χορδές ο καρκίνος. Η ίδια ένιωθε χάλια. Δεν ήθελε να δει και να ακούσει κανέναν. Τα είχε καταλάβει όλα και μου έλεγε: «Έπρεπε να ζήσω κι άλλο, Λάκη»!».

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η ανάπλαση κυττάρων

 

«Ήταν αρκετά πριν από την αρρώστια της Ρίτας. Δεν θυμάμαι ποια χρονιά, και είχαμε πάει στο θέατρο να δούμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τότε, λοιπόν, μου είχε δώσει η Αλίκη ένα τηλέφωνο ενός γιατρού για να κάνει τη συγκεκριμένη κυτταροθεραπεία και η Ρίτα. Δεν έφτανε μόνο να είναι όμορφες εμφανισιακά, έπρεπε να έχουν και δύναμη για να δείχνουν νέες. Αυτό δημιουργούσε η ανάπλαση κυττάρων. Τότε, λοιπόν, συμβουλευτήκαμε την προσωπική γιατρό της Ρίτας, την Ειρήνη Σταματάκη, η οποία μας απέτρεψε: «Λάκη, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αυτό. Ούτε κατά διάνοια μην το κάνει η Ρίτα». Από όσο γνωρίζω, μόνο η Αλίκη το έκανε».

 Σχετικά Άρθρα

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας για την περιπέτεια με τα κιλά του

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την θεραπεία που ακολούθησε για να χάσει βάρος και τις παρενέργειες που είχε. Ο παρουσιαστής,

Ρομαντική έξοδος για ζευγάρι! Χεράκι χεράκι στην Γλυφάδα

Το ζευγάρι πήγε να απολαύσει τον καφέ του στην Γλυφάδα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Η τζούλια Νόβα και ο “Κλώνος” Κολλητή της άναψαν Φωτιές στη Μύκονο ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο στο νησί των ανέμων !  60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial