Η αμήχανη στιγμή της Ελένης: Η ατάκα του Ζαμπούνη που την έστειλε! (video)

Η αμήχανη στιγμή της Ελένης: Η ατάκα του Ζαμπούνη που την έστειλε! (video)

Ο  Χρήστος Ζαμπούνης το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, αφού καλωσόρισε θερμά τον καλεσμένο της, τον ρώτησε αν θέλει να μιλάνε στον ενικό ή στον πληθυντικό. Τότε ο Χρήστος Ζαμπούνης απάντησε πως προτιμάει τον πληθυντικό.

«Υπάρχει ενικός ευγενείας και πληθυντικός αγενείας. Υπάρχει η απόσταση και υπάρχει και η μη απόσταση. Ο πληθυντικός ο δικός μας είναι πληθυντικός σεβασμού, όχι αποστάσεως. Στην τηλεόραση όταν μιλούν οι άνθρωποι στον ενικό, δημιουργούν ένα αίσθημα αποκλεισμού στους τηλεθεατές. Σαν κανόνας πιστεύω ότι οι άνθρωποι όταν δίνουν συνεντεύξεις θα πρέπει να έχουν αυτή τη μίνιμουμ απόσταση», τόνισε ο ίδιος.

«Εγώ πάλι, μου αρέσει να δίνω την επιλογή στον καλεσμένο μου, με ποιον τρόπο θέλει να έρθουμε κοντά και να συζητήσουμε. Οι εννιά στους δέκα δεν θέλουν τον πληθυντικό», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη. «Δικαίωμά τους», απάντησε ο κ. Ζαμπούνης. «Ακριβώς όπως και δικό σας!», δευτερολόγησε η παρουσιάστρια.


Σχετικά Άρθρα

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Οι 12 παίκτες που πέρασαν στον τελικό! (photo+video)

Ο τρίτος και τελευταίος ημιτελικός πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ όπου τέσσερα ταλέντα πήραν την πρόκριση για τον τελικό. Οι τηλεθεατές

Αυτός είναι ο πιο ανατρεπτικός ρόλος του Leonardo Di Caprio!

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έχει δρομολογήσει νέο κινηματογραφικό ρόλο.

Τελεσίγραφο Acun στον ΑΝΤ1! Πόσες μέρες διορία τους δίνει για το Νomads (video)

Η «φωλιά των κούκου»  και ο  Γιάννης Πουλόπουλος μετέφεραν όλο το ρεπορτάζ,  και ξεκαθάρισαν  πως το εξώδικο που στέλνει η εταιρεία

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial