Η απολογία του ΑΝΤ1 για το Game of Love! Τι είπε για το ριάλιτι

Η απολογία του ΑΝΤ1 για το Game of Love! Τι είπε για το ριάλιτι

Τις θέσεις του για το ριάλιτι «Game of Love» παρουσίασε σήμερα ο ΑΝΤ1 στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μετά από κλήση που είχε λάβει στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας.
Κατ’ αρχάς τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού ζήτησαν αναβολή γιατί όπως υποστήριξαν δεν είχαν προετοιμαστεί κάτι που το Συμβούλιο δεν αποδέχθηκε. Έτσι τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποστήριξαν μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα «παιχνίδι» αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι «παιχνίδι παραπλάνησης κι όχι αποπλάνησης» υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχουν βάλει αυστηρή σήμανση («απαραίτητη η γονική συναίνεση») και ότι αμέσως μετά την προβολή των δύο επεισοδίων έγιναν… διορθωτικές κινήσεις για την «ποιότητα προγράμματος».

Το ΕΣΡ πάντως αναμένεται να αποφανθεί πολύ σύντομα για την «ποιότητα» του συγκεκριμένου προγράμματος και μάλιστα στις αρχές της επόμενης βδομάδας, την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαΐου. Χαρακτηριστικό πάντως της στάσης και της τάξης που θέλει να βάλει το Συμβούλιο είναι ότι μετά από αρκετές καταγγελίες θα καλέσει σε απολογία και τον ΣΚΑΪ για το αντίστοιχο ριάλιτι, το «Power of Love».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η απόφαση της Αρχής θα ορίζει και μετακόμιση της προβολής του «Game Of Love» σε πιο βραδινή ώρα, καθώς μπορεί να είναι «απαραίτητη η γονική συναίνεση» αλλά… όλα έχουν την κατάλληλη ώρα…!

πηγή:newsit

 Σχετικά Άρθρα

Για την παρέα: Τηλεφωνική παρέμβαση Σπυροπούλου σε Μουτσινά την ώρα που την σχολίαζε! (photo+video)

Το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς είχε πρεμιέρα στη θεατρική του παράσταση τη Βερβερίτσα κι εκεί έδωσαν το παρών

Η ΛΑΟΥΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Το πλάνο απο το τετ α τετ της με τη Σόφη που τη… δίνει στεγνά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παρουσιαστής του SURVIVOR Σάκης Τανιμανίδης πριν από λίγο καιρό είχε πει αναφορικά με μια φωτογραφία που είχε ανάψει φωτιά..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial