Η επιστήμη απάντηση: Αυτά θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες!

Η επιστήμη απάντηση: Αυτά θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες!

Τι είναι αυτό επιτέλους που ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες;

O κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις.

Ωστόσο, μία έρευνα έχει διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα πράγμα που είναι κοινό για πολλούς άντρες: τείνουν να εμπιστεύονται την πρώτη εντύπωση και αυτές οι πρώτες στιγμές έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο επίπεδο έλξης προς το γυναικείο φύλο.

Φυσικά, υπάρχουν γυναίκες που κατέχουν την τέχνη να κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση με ελάχιστη ή καμία προσπάθεια, ενώ κάποιες πρέπει να δουλέψουν λίγο πιο σκληρά. Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι θέλουν οι άντρες, εδώ είναι 4 πράγματα που η επιστήμη λέει ότι ελκύει το αντρικό φύλο.

Το συγκεκριμένο είδος μακιγιάζ.

Μερικοί άντρες ισχυρίζονται ότι προτιμούν τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, επειδή φαίνονται φυσικές. Ωστόσο, σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Zoosk σε 1200 γυναίκες, εκείνες που είχαν βαμμένα μάτια στη φωτογραφία του προφίλ τους στο Facebook, έλαβαν μηνύματα από τους άντρες. Οι άντρες ήταν επίσης πιο πιθανό να θέλουν να συναντήσουν μια γυναίκα που φορούσε κραγιόν στη φωτογραφία προφίλ της.
Ωστόσο, οι γυναίκες είχαν πιο σκούρο χρώμα στο μακιγιάζ του ήταν λιγότερο πιθανό να τους ζητήσουν να βγουν ραντεβού. Έτσι, ακόμη και αν οι άντρες λένε ότι προτιμούν τις γυναίκες που μοιάζουν φυσικές, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα φυσικό μακιγιάζ και να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους άντρες.

Η σωστή αναλογία μέσης-ισχίο.

Αυτή η προτίμηση έχει λιγότερη σχέση με την ελκυστικότητα και περισσότερο με την υγεία και τη γονιμότητα. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι ο λόγος μέσης προς ισχίο είναι ένας ισχυρός δείκτης των επιπέδων των οιστρογόνων μιας γυναίκας.

Το κόκκινο χρώμα στα ρούχα.

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους. Έτσι, δεν είναι περίεργο ότι οι άντρες έλκονται από αυτό. Σε μια μελέτη από ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ , οι άντρες είδαν φωτογραφίες διαφορετικών γυναικών που είχαν πλαίσιο κόκκινο ή λευκό και ερωτήθηκαν πόσο όμορφες βρήκαν τις γυναίκες. Έπειτα παρουσιάστηκε η ίδια φωτογραφία με τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ή μπλε ρούχα και ρώτησαν με ποιες θα έβγαιναν ραντεβού. Οι περισσότεροι άντρες απάντησαν πως έβρισκαν πιο σέξι τις γυναίκες που βρισκόντουσαν στις φωτογραφίες με κόκκινο πλαίσιο και εκείνες που φορούσαν κόκκινα ρούχα.

Η δυνατή φωνή.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που τείνουν να μιλάνε λίγο πιο δυνατά είναι πιο ελκυστικές. Και το αντίθετο ισχύει συνήθως για τους άντρες, καθώς ορισμένοι πιστεύουν ότι οι φωνές σηματοδοτούν το μικρότερο σωματικό μέγεθος.Σχετικά Άρθρα

Τι πρέπει να κάνεις μετά από κάθε σεξουαλική επαφή!

Εκτός από το να κάνεις σεξ, που είμαστε σίγουροι ότι κάνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα αν όχι σε καθημερινή βάση,

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε σεξ για να είμαστε χαρούμενοι;

Παίζει ρόλο η ποσότητα στο σεξ ή όλα είναι θέμα επικοινωνίας; Εάν είχατε πάντα μία αμφιβολία για το αν κάνετε

Μη “μασάς” Ατάκες που λένε οι άντρες, αλλά εννοούν άλλο…

Aς το πάρουμε απόφαση: Το αντρικό μυαλό δεν πρόκειται ποτέ να το καταλάβουμε, ούτε φυσικά και οι άντρες το γυναικείο!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial