Η γυναίκα που έκανε σεξ κάθε μέρα επί ένα χρόνο! Να τι ανακάλυψε…

Η γυναίκα που έκανε σεξ κάθε μέρα επί ένα χρόνο! Να τι ανακάλυψε…

Η Αμερικανίδα συγγραφέας Brittany Gibbons δυσκολευόταν να αγαπήσει και να αποδεχθεί το σώμα της μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Η συγγραφέας του βιβλίου «Fat Girl Walking» περιέγραψε σε ένα άρθρο τις ανασφάλειες της: «Είχα κλειστά τα φώτα στη διάρκεια του σεξ, έκρυβα την κοιλιά και το στήθος μου σε ένα φαρδύ ρούχο και περίμενα να βγει ο άνδρας μου από το δωμάτιο για να συρθώ από το ντους στη ντουλάπα μου και να ντυθώ.

Έτσι αποφάσισε να μπει στη δοκιμασία να κάνει σεξ 365 φορές σε ένα χρόνο με σκοπό να είναι αναγκασμένη να βλέπει το σώμα της καθημερινά. Αν και ήταν δύσκολα στην αρχή, μετά συνήθισε και όπως λέει στην Huffington Post:

“Κάποια στιγμή σταμάτησε να είναι υποχρέωση και έγινε εκείνη η στιγμή της ημέρας που ήμουν πιο ήρεμη με τον εαυτό μου. Η στιγμή που μπορούσα να έχω μια κανονική συζήτηση με το σύζυγο μου χωρίς να αισθάνομαι ότι βλέπει τηλεόραση ή απασχολείται με κάτι άλλο.”

Αυτό που έμαθε η Gibbons από την όλη διαδικασία είναι ότι το κλειδί για μια καλύτερη σχέση, τόσο με το σώμα της όσο και με τη σεξουαλικότητά της, είναι η επικοινωνία. Πριν από το πείραμα, όποτε συζητούσε με τον άντρα της για τις ανασφάλειες της είχε σαν αποτέλεσμα να της κάνει κομπλιμέντα που δεν άλλαζαν όμως τη σκέψη της. Βρήκε όμως πως να το καταφέρει αυτό μέσω του σεξ:

“Έπρεπε να του εξηγήσω ότι το να με βλέπει αυτός κούκλα είναι μεν τέλειο, αλλά δεν έχει καμία αξία μέχρι να το δω κι εγώ.

Κάναμε πολλές συζητήσεις μέχρι να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν φταίει αυτός που δεν βρίσκω τον εαυτό μου σέξι, δεν ήθελα να νομίζει ότι του επιτίθεμαι γιατί αυτό με έκανε να αισθάνομαι χειρότερα. Ήθελα να απολαμβάνω κι εγώ το σεξ εξ’ίσου και το κλειδί για να το πετύχω αυτό ήταν να έχω αυτοπεποίθηση και να αισθάνομαι πανέμορφη. Ήταν ένα ταξίδι που αφορούσε εμένα κι όχι αυτόν, αν και βοήθησε βέβαια.”

Μαζί με την αυτοπεποίθηση ήρθε και η συνειδητοποίηση του πόσο σημαντικό είναι να λες στο σύντροφό σου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις:

“Μου αξίζει να έχω καλή ερωτική ζωή, όπως αξίζει και σε αυτόν και αντί να περιμένω να το καταλάβει μόνος του, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι άδικο για τους άντρες, έπρεπε να βρω τη φωνή μου και να τη χρησιμοποιήσω.”Σχετικά Άρθρα

Τεστ: Σε βλέπει σοβαρά ή σαν μια απλή περιπέτεια;

Έχεις νιώσει ποτέ αβεβαιότητα για το αν ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνεις, βλέπει την σχέση σας σοβαρά ή όχι;

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής σεξουαλική στάση παγκοσμίως!

Είτε είσαι λάτρης του Kama Sutra, είτε «ενημερώνεσαι» για το σεξ από site όπως το Pornhub και το Youjizz, θα

Για τα μάτια σας μόνο! Αυτοί είναι οι πιο sexy άνδρες που πάτησαν το πόδι τους, στον πλανήτη Γη!(ΦΩΤΟ)

Εκεί που σήμερα ο George Clooney, ο Jude Law και τα άλλα παιδιά συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα στις κυρίες

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial