Η Jaguar θέλει τα κατοικίδια ζώα μας να ταξιδεύουν με ασφάλεια και να νοιώθουν άνετα στο αυτοκίνητο (photos+video)

Η Jaguar θέλει τα κατοικίδια ζώα μας να ταξιδεύουν με ασφάλεια και να νοιώθουν άνετα στο αυτοκίνητο (photos+video)

Μοναδικά αξεσουάρ για σκύλους από τη Jaguar

Η Jaguar παρουσίασε μια νέα σειρά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο που απευθύνονται στα κατοικίδια ζώα μας. Ο Βρετανός κατασκευαστής θέλει τα κατοικίδια ζώα μας να απολαμβάνουν ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι στο όχημα. Αυτά τα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα για όλα τα SUV της εταιρείας και το Jaguar XF Sportbrake.

Σας αρέσει να ταξιδεύετε με το κατοικίδιο ζώο σας; Υπάρχουν πολλές οικογένειες που, όταν κάνουν ένα οδικό ταξίδι, θέλουν το τετράποδο μέλος να τους συνοδεύσει σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Αυτός είναι ο λόγος που πρόσφατα η πώληση αξεσουάρ για το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατοικίδια ζώα. Η Jaguar , η εικονική βρετανική εταιρεία, ήταν η τελευταία να ανακοινώσει τη νέα σειρά αξεσουάρ της για να ρυθμίσει το πίσω μέρος του οχήματος για τα κατοικίδια ζώα μας .

Η Jaguar έχει σχεδιάσει μια σειρά προϊόντων με τα οποία εγγυάται ότι τα σκυλιά, οι γάτες και άλλα είδη ζώων μπορούν να απολαύσουν ένα ασφαλές, άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Αξιοποιώντας την επικείμενη άφιξη των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, ο κατασκευαστής ξεκινά την εμπορία αυτών των επίσημων αξεσουάρ . Είναι πολύ παρόμοια με εκείνα που μπορούμε να βρούμε ήδη στον κατάλογο Land Rover .

Αυτή η γκάμα αξεσουάρ της Jaguar θα είναι διαθέσιμη για όλα τα SUV που προσφέρονται αυτήν τη στιγμή από το εμπορικό σήμα καθώς και για το Jaguar XF Sportbrake . Και εν μέρει είναι λογικό να περιορίζονται σε αυτά τα αυτοκίνητα, δεδομένου ότι είναι το πιο επικεντρωμένο σε ένα σίγουρα οικείο κοινό. Όλα τα εξαρτήματα είναι εγκεκριμένα και συμμορφώνονται με τη νομοθεσία για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων στο αυτοκίνητο

Τα αξεσουάρ προσφέρονται πλέον και στις Jaguar E-Pace και XF Sportbrake. Η σειρά περιλαμβάνει ειδικά τροποποιημένους χώρους μεταφοράς, προστατευτικά για το πορτμπαγκάζ, καπιτονέ επενδύσεις, ενισχυμένα μπολ για φαγητό και νερό, ράμπα πρόσβασης αντοχής έως 85 κιλά και σύστημα πλύσης με δεξαμενή 6,5 λίτρων, για τον καθαρισμό του σκύλου έπειτα από μία βόλτα στο βουνό.

Η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση στην Αγγλία. Οι τιμές ξεκινούν από 189 λίρες και φθάνουν έως τις £905.Σχετικά Άρθρα

Έρευνα: Οι σκύλοι λένε ψέματα για να πάρουν αυτό που θέλουν!

Κι όμως οι σκύλοι φαίνεται πως λένε ψέματα. Ακόμη και τα γούνινα μωράκια μας είναι ικανά να μας πουν ψέματα

Οι πιο ακριβές γάτες του πλανήτη! (photos)

Υπάρχουν δεκάδες ράτσες γάτας στον κόσμο, άλλες πιο τριχωτές, άλλες πιο μεγάλες ή χαδιάρες. Κάποιες ωστόσο ξεχωρίζουν για την τιμή

Νερό: Πόσο πρέπει να πίνει ο σκύλος μας ημερησίως;

Η καθημερινή ενυδάτωση κάθε ζωντανού οργανισμού είναι αναγκαία. Ενδεικτικά ένας σκύλος πίνει καθημερινά 30 – 50ml ανά κιλό σωματικού βάρους.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial