Η Julianne Moore μας ξεναγεί στο super-chic σπίτι της! (photos+video)

Η Julianne Moore μας ξεναγεί στο super-chic σπίτι της! (photos+video)

Το εντυπωσιακό σπίτι της Julianne Moore, συνδυάζει την απλότητα, την ηρεμία και την αυθεντικότητα που πρέπει να έχει ένα σπίτι, με την πολυτέλεια που μπορεί να διακρίνει την κατοικία μιας σταρ!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πριν αρκετά χρόνια ανακαίνισε το σπίτι της με τη βοήθεια του αδερφού του συζύγου της και κατάφερε να το φτιάξει και να το διακοσμήσει όπως εκείνη ήθελε.

Το σπίτι της Julianne Moore είναι στη Νέα Υόρκη. Έχει τεράστιες βιβλιοθήκες, δερμάτινους καναπέδες και πολυθρόνες, σκάλες και ξύλινες πόρτες, αποπνέοντας αυτό ακριβώς που επιδιώκει να πετύχει στον χώρο της και η δημοφιλής ηθοποιός. Να απολαμβάνει μια φυσιολογική ζωή.

Τίποτα εξεζητημένο, τίποτα που κραυγάζει. Είναι το σπίτι που φιλοξενεί την ίδια, εφήβους που θέλουν αγκαλιά και απομόνωση όταν το επιθυμούν, σκυλιά που κουνάνε την ουρά τους κάθε λεπτό της ημέρας.

Απολαύστε το!Σχετικά Άρθρα

Το σπίτι της Marilyn Monroe όπου στέγασε τον έρωτα της με τον Joe Di Maggio στο Λος Άντζελες! (photos)

Η Marilyn Monroe και ο Joe DiMaggio παντρεύτηκαν το 1954 και χώρισαν εννέα μήνες αργότερα. Σε αυτό το σπίτι στέγασαν

Βάλτε λεβάντα στο σπίτι σας!

Η λατινική ονομασία Lavandula προέρχεται από την αρχαία χρήση του φυτού που ήταν να αρωματίζει το νερό για το μπάνιο

Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα! (photos)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο,Χριστούγεννα δε γίνονται! Δείτε τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial