Η Καρύδη μιλάει με δέος για τον Αθερίδη: «Είμαι με τον άνθρωπο που αγαπώ»

Η Καρύδη μιλάει με δέος για τον Αθερίδη: «Είμαι με τον άνθρωπο που αγαπώ»

«Ο Θοδωρής είναι καλή επιρροή για μένα. Μου έχει λιάνει τις γωνίες, μου έχει μάθει πολλά πράγματα και πάνω στη δουλειά μου και μέσα απο τη ζωή μας»

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την Τζοβάννα Βλαχάβα και μιλάει και για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη κι εξηγεί για ποιο λόγο δεν ήθελε να  μιλάει  για την προσωπική της ζωή.

Θαυμάζει τον Θοδωρή και τον θεωρεί καλή επιρροή για εκείνη:

«Ο Θοδωρής είναι καλή επιρροή για μένα. Μου έχει λιάνει τις γωνίες, μου έχει μάθει πολλά πράγματα και πάνω στη δουλειά μου και μέσα απο τη ζωή μας. Κοντά του έχω γίνει υπομονετική και άνετη στο να ανοίγομαι στους άλλους, λιγότερο αντιδραστική και αρνητική».

Για την καθημερινότητα τους και το πόσο έχει προσπαθήσει να αλλάξει ο ένας τον άλλον, αλλά και τη δημοσιότητα, η Σμαράγδα εξηγεί:

«Όλα αυτά υπάρχουν στην καθημερινότητα, ο λόγος όμως που δεν ήθελα να μιλάω ανοιχτά για το σύντροφο μου, ήταν για να μην αναλύω σε συνεντεύξεις μου τις δικές μας μικρές «κακές» συνήθειες. Αν το κάνω είναι σαν να ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μας σε όλους, και μετά θα χαθεί το μέτρο».

Για το αν αισθάνεται πιο ολοκληρωμένη στη σχέση της παρά αν είχε ένα παιδί η ηθοποιός απαντά:

«Κατά τη γνώμη μου ο κάθε άνθρωπος ολοκληρώνεται μέσα απ΄ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο. Για τη μητρότητα δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω, γιατί δεν μου γεννήθηκε ποτέ έντονα η επιθυμία να γίνω μητέρα. Η σχέση μου και οι φίλοι μου βρίσκονται στο επίκεντρο της ζωής μου και με κάνουν να νιώθω πλήρης. Νιώθω ολοκληρωμένη, γιατί έχω στη ζωή μου τον άνθρωπο που αγαπάω, κάνω τη δουλειά που μ΄ευχαριστεί κι έχω σημαντικούς φίλους κοντά μου. Με δυο λόγια έχω τη ζωή που θέλω».

 Σχετικά Άρθρα

Αμάλ Αλαμουντίν: Έγκυος και κούκλα!

Πάντα εντυπωσιακή και σικάτη, ακόμα και στην εγκυμοσύνη της.

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Ποζάρουν στο πάρτι για την επέτειό τους (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό έχει γίνει φανατική του Instagram και σχεδόν καθημερινά «ανεβάζει» φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Η… ΧΙΠΙΣΣΑ: Δείτε τη φωτογραφία με το μυστηριώδες πρόσωπο, της Βανδή στα Μάταλα! (ΦΩΤΟ)

Στην Κρήτη βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή για τις ημέρες των εορτών και πιο συγκεκριμένα στα Μάταλα.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial