Κάτια Ζυγούλη για γνωστό ριάλιτι: «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα» (video)

Κάτια Ζυγούλη για γνωστό ριάλιτι: «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα» (video)

Την Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Κάτια Ζυγούλη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε γιατί, όπως τόνισε η ίδια «ήμουν τόσο γλυκιά και συγκαταβατική».

«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

«Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ”, και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια που θέλει να είναι χρήσιμη. Η γλυκιά, η απαλή, μην τον πληγώσεις τον άνθρωπο, δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους. Γιατί;», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κάτια Ζυγούλη.

«Τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί, πηγαίνουν με όνειρα, θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, έχω πληγωθεί ως ακατέργαστο παιδάκι, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι», είπε η Κάτια Ζυγούλη.


Tags Άρθρου:
GNTMΚάτια Ζυγούλη

Σχετικά Άρθρα

Oι Brangelina σε έξοδο σε πολυσύχναστη περιοχή! Τι τους χάλασε το κέφι;

Η Angelina Jolie, μετά από την επίσκεψή της στην Ελλάδα για να δει από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει με τους

Συγκλονιστική εξομολόγηση! «Το Game of Thrones με έσωσε από την… πορνεία» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η ζωή της φαίνεται να άλλαξε εντελώς από την στιγμή που βρέθηκε στο Game of Thrones.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial