Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό ζητάω τη βοήθεια κάποιου πλαστικού…»

Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό ζητάω τη βοήθεια κάποιου πλαστικού…»

KAITI

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Καίτη Φίνου καλεί… πλαστικό χειρουργό! Η ηθοποιός θέλει να προχωρήσει σε αισθητική επέμβαση και γι’ αυτό έχει αρχίσει να αναζητά τον ειδικό που θα την αναλάβει.

Οχι, δεν πρόκειται για λίφτινγκ προσώπου, αλλά για την αφαίρεση του λίπους κάτω από το σαγόνι της (το γνωστό διπλοσάγονο), που δημιουργήθηκε, κυρίως, από την αύξηση των κιλών της. «Η αλήθεια είναι πως πρέπει να χάσω 10 κιλά για να αισθάνομαι καλά με την εικόνα μου, αλλά και στην υγεία μου.

Ομως δεν έχω τα χρήματα για την κατάλληλη δίαιτα, αφού χρειάζεται να τρως και το ψαράκι σου και το φιλετάκι σου. Οπως ξέρετε, οι φτωχοί άνθρωποι είναι χοντροί, γιατί τρώνε πολύ ψωμί και μακαρόνια» εξομολογείται η ίδια στην «Espresso» και ξεκαθαρίζει: «Μη φανταστεί κανείς ότι είμαι ψώνιο με την εμφάνισή μου. Δεν ψωνίστηκα τότε που ήμουν νέα και στα… χάι μου, θα είμαι τώρα, στα 58, και μάλιστα πατημένα; Απλά, επειδή δεν μπορώ να αδυνατίσω, θα ήθελα, για λόγους αισθητικής, να μην υπάρχει αυτό το προβληματάκι κάτω από το σαγόνι μου. Γι’ αυτό ζητάω τη βοήθεια κάποιου πλαστικού. Θα πρόκειται για την πρώτη πλαστική στη ζωή μου, αφού ως τώρα δεν έχω κάνει κάτι».

Η Καίτη δεν πιστεύει πως υπήρξε ωραία, ακόμη και τότε που όλα τα φώτα ήταν πάνω της, λόγω των ταινιών που έκανε, κυρίως με τον Στάθη Ψάλτη.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ωραία και σέξι. Είχα, βέβαια, στενή μέση και κάποιες καμπύλες που παρέπεμπαν σε θηλυκό παλαιάς κοπής, αλλά δεν είχα στήθος. Για να καταλάβετε, έβαλα σουτιέν για πρώτη φορά στα 38 μου κι αυτό γιατί τότε άρχισα να παχαίνω» αποκαλύπτει. Πάντως η ηθοποιός αρέσκεται πλέον στο να τσαλακώνει την εμφάνισή της για χάρη των ρόλων της. Στη νέα ταινία μικρή μήκους «Το τέρας» του Νίκου Κούρου, μάλιστα, υποδύεται μια γριά.

ΠΗΓΗ: espressonews.grΣχετικά Άρθρα

Εύκολα και γρήγορα, γυριστές βλεφαρίδες, χωρίς το ειδικό ψαλιδάκι!

Μπορείτε να έχετε απίστευτα γυριστές βλεφαρίδες εύκολα και γρήγορα χωρίς το ειδικό ψαλίδι! Ευτυχώς, ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες δεν είναι

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial