Η Μαρία Καλάβρια αποκαλύπτει την ηλικία της και τις πλαστικές που έχει κάνει. (video)

Η Μαρία Καλάβρια αποκαλύπτει την ηλικία της και τις πλαστικές που έχει κάνει. (video)

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καλάβρια στο “Πρωινό” και μίλησε μεταξύ άλλων, για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της!

“Πολλές φορές με κοιτάνε στο πρόσωπο και με ρωτάνε κιόλας αν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπό μου. Είχα μικρύνει το στήθος μου σε πολύ μικρή ηλικία. Μετά χρειάστηκε να το ξαναφτιάξω γιατί χάλασε, έχω κάνει δύο παιδιά. Από τα 25 μου έκανα την πρώτη μου ρυτίδα. Χαίρομαι όπως είμαι, δεν την καταλαβαίνω την ηλικία μου”.

Για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη σχέση τους, η Μαρία Καλάβρια εξομολογήθηκε: “Κάποια στιγμή με τον Δημήτρη είχαμε εκτεθεί αρκετά. Τώρα νομίζω έχει ισορροπήσει λίγο το πράγμα, η αλήθεια είναι ότι δεν βγαίνουμε κιόλας. Κοντεύουμε να κλείσουμε τρία χρόνια που είμαστε μαζί. Έχει όλο το πακέτο. Είναι ένα ωραίο παιδί, πάρα πολύ έξυπνος. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα. Ο γάμος είναι ένα πράγμα που δεν απασχολεί και τους δυο μας”.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial