Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά: «Είναι ανίδεοι”-“Με εξοργίζουν»!

Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά: «Είναι ανίδεοι”-“Με εξοργίζουν»!

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και ξέσπασε για όλους εκείνους που κατά καιρούς, την έχουν κρίνει αρνητικά.

Τα σχόλια των κριτικών συνεχίζουν να σε πληγώνουν ή πλέον τα έχεις συνηθίσει;

Ποιων κριτικών; (γελάει). Πες μου, ποιων κριτικών, των ανίδεων; Αυτών που απλά κάθονται για να σχολιάσουν; Όχι, δεν με πληγώνουν, με εξοργίζουν! Άλλο πράγμα η κριτική, άλλο η κακία και η εμπάθεια.

Από την άλλη, όμως, ο καθένας δεν δικαιούται να έχει άποψη;

Όχι, δεν δικαιούται. Άποψη να έχεις όταν μιλάς εμπεριστατωμένα και με γνώμη, όταν γνωρίζεις τι λες. Τα έχουμε μπερδέψει λίγο, για μένα, τα πράγματα. Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ! Άλλοι, θα το πάρουν τώρα αυτό που σου λέω και θα το κάνουν… Εγώ, Αλέξανδρε, δεν ανοίγω το στόμα μου όταν δεν γνωρίζω κάτι ή κάποιον!

Μιλάνε απλά για να πούνε κάτι και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και πάλι, είναι ανίδεοι σε αυτά που λένε. Γιατί δεν έχει βγει ένας άνθρωπος από τον χώρο μου, να πει τίποτα; Γιατί άνθρωποι του χώρου μου, με στηρίζουν! Πάρε, για παράδειγμα, την κυρία Μάρθα Καραγιάννη, το τι έχει πει για μένα. Προφανώς, παιδιά, η κακία πουλάει! (γελάει).Σχετικά Άρθρα

Baby boom για γνωστή Ελληνίδα – Φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο! (photos)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η γνωστή Ελληνίδα, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή ευτυχία της.

“Ήταν εθισμένος στις πόρνες και στο πορνό και νόμιζε πως ακούει τον Ιησού”: Τον έδωσε στεγνά η πρώην αρραβωνιαστικιά του! (ΦΩΤΟ)

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του τον “έδωσε” στεγνά! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Full in love ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος! Δείτε την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά! (photos)

Ο αγαπημένος κριτής του “MasterChef”, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν είναι πια μόνος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει καταφέρει με το χιούμορ του

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial