Η Miley Cyrus και ο Marc Jacobs ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! (photos)

Η Miley Cyrus και ο Marc Jacobs ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! (photos)

Ενώ μια σειρά υπερβολικά συντηρητικών νόμων που περιορίζουν σοβαρά το δικαίωμα έκτρωσης έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικούς μήνες, ο Marc Jacobs αποφάσισε να δεσμευτεί για την προστασία αυτού του θεμελιώδους δικαιώματος με τη Miley Cyrus.

Ο Marc Jacobs και η Miley Cyrus συνεργάζονται για την προώθηση ρούχου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον οργανισμό Planned Parenthood.

Με αρκετές πολιτείες της Αμερικής να κινούνται νομοθετικά υπέρ της απαγόρευσης των εκτρώσεων και με δεδομένο ότι οι γυναίκες στην Βόρεια Ιρλανδία δεν έχουν την αυτονομία να αποφασίζουν για το σώμα τους, τα πράγματα είναι αρκετά δυσοίωνα όταν πρόκειται για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την ώρα που επικρατεί οργή στα social media γύρω από το θέμα, η Miley Cyrus αποφάσισε να δηλώσει την υποστήριξή της στο κίνημα υπέρ των αμβλώσεων.

Συγκεκριμένα η star δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία απολαμβάνει μία τούρτα με τη λεζάντα «Abortion Is Healthcare», αποκαλύπτοντας τη μελλοντική συνεργασία της με το Marc Jacobs, τον οργανισμό Planned Parenthood και τη μη κυβερνητική οργάνωση «The Happy Hippie Foundation» την οποία έχει ιδρύσει η ίδια.Σχετικά Άρθρα

Κυκλοφόρησαν θερμαινόμενα ρούχα! (photos)

Challenge the climate. Don’t let your life be dictated by a thermometer. Προκάλεσε το κλίμα. Μην αφήνετε τη ζωή σας να

«Προσκύνησαν» στο βωμό της Gucci (ΦΩΤΟ)

Το εκκλησίασμα της μόδας είναι γεγονός! Το Westminster Abbey  στο Λονδίνο  επέλεξε ο ιταλικός οίκος μόδας Gucci να παρουσιάσει την

Giambattista Valli x H&M: Με φόντο ιστορικά μνημεία της Ρώμης, το show! (photos+video)

Με φόντο ιστορικά μνημεία της Ρώμης, το show για τη Giambattista Valli x H&M συλλογή ήταν ένα από τα πιο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial