Η Miley Cyrus και ο Marc Jacobs ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! (photos)

Η Miley Cyrus και ο Marc Jacobs ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! (photos)

Ενώ μια σειρά υπερβολικά συντηρητικών νόμων που περιορίζουν σοβαρά το δικαίωμα έκτρωσης έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικούς μήνες, ο Marc Jacobs αποφάσισε να δεσμευτεί για την προστασία αυτού του θεμελιώδους δικαιώματος με τη Miley Cyrus.

Ο Marc Jacobs και η Miley Cyrus συνεργάζονται για την προώθηση ρούχου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον οργανισμό Planned Parenthood.

Με αρκετές πολιτείες της Αμερικής να κινούνται νομοθετικά υπέρ της απαγόρευσης των εκτρώσεων και με δεδομένο ότι οι γυναίκες στην Βόρεια Ιρλανδία δεν έχουν την αυτονομία να αποφασίζουν για το σώμα τους, τα πράγματα είναι αρκετά δυσοίωνα όταν πρόκειται για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την ώρα που επικρατεί οργή στα social media γύρω από το θέμα, η Miley Cyrus αποφάσισε να δηλώσει την υποστήριξή της στο κίνημα υπέρ των αμβλώσεων.

Συγκεκριμένα η star δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία απολαμβάνει μία τούρτα με τη λεζάντα «Abortion Is Healthcare», αποκαλύπτοντας τη μελλοντική συνεργασία της με το Marc Jacobs, τον οργανισμό Planned Parenthood και τη μη κυβερνητική οργάνωση «The Happy Hippie Foundation» την οποία έχει ιδρύσει η ίδια.Σχετικά Άρθρα

Τέλος η Raxevsky! Βάζει «λουκέτο»ένα από τα πιο δυνατά brand name στον χώρο της μόδας!

Τέλος σε έναν από τους «κολοσσούς» στον χώρο της ελληνικής μόδας. Λουκέτο για την Raxevsky μετά από 43 χρόνια λειτουργίας.

Συμβουλές styling για το πρώτο ραντεβού! Για να υπάρξει και δεύτερο…

Το πρώτο ραντεβού δημιουργεί σε όλες μας πάντα στρες, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία μιας γυναίκας.

Μόδα και χορός άναψαν τη «Φλόγα» για φιλανθρωπικό σκοπό (photo)

Tην Τετάρτη 3/4/2019 κρατήσανε την «Φλόγα» αναμμένη στον υπέροχο χώρο του Politia Tennis Club (Αριστοτέλους 18, Κηφισιά). Μια εκδήλωση που

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial