«Η Ναταλία Γερμανού δεν με συμπαθούσε…πήγα στο στόμα του λύκου…»» (photo+video)

«Η Ναταλία Γερμανού δεν με συμπαθούσε…πήγα στο στόμα του λύκου…»» (photo+video)

«Η Ναταλία δεν με συμπαθούσε. Στην εκπομπή που είμαι τώρα δεν με συμπαθούσε κανείς, ούτε ο Τσουρός, ούτε η Φωτεινή, ούτε η Ναταλία. Πήγα στο στόμα του λύκου…»

Στο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη είχε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός δεν την συμπαθούσαν!

«Η Ναταλία δεν με συμπαθούσε. Στην εκπομπή που είμαι τώρα δεν με συμπαθούσε κανείς, ούτε ο Τσουρός, ούτε η Φωτεινή, ούτε η Ναταλία. Πήγα στο στόμα του λύκου. Με τον Κώστα τα είχαμε λύσει τα θέματά μας από το Dancing. Τον έπιασα και του μίλησα γιατί θα συνεργαζόμασταν, δεν θα μπορούσα να είμαστε σε έναν ίδιο χώρο και να μη μιλάμε. Είμαι τέτοιος άνθρωπος, που θα σε πιάσω, δεν θα το αφήσω έτσι ή θα σου κρατάω μούτρα.

Τα είχα μάθει όλα, είχα την αδερφή μου που κρατούσε σημειώσεις για όλους, ποιος έλεγε καλά, ποιος έλεγε κακά, όλα. Τον πήρα σε μια γωνία τον Κώστα και τον ρώτησα “έχεις κάτι μαζί μου; Τι έχει συμβεί; Γιατί κλπ.”. Μου είπε την άποψή του, τη δέχτηκα, σεβαστή. Δεν συμφωνώ με όλα όσα πίστευε ο Κώστας, αλλά αυτή είναι η άποψή του και είμαστε μια χαρά, τα βρήκαμε.

Το ίδιο έγινε και με τη Ναταλία. Μου είχε στείλει ένα μήνυμα, το οποίο δεν το είχα δει επειδή δεν την ακολουθούσα στο Instagram. Όταν ήρθε στο Dancing ως κριτής την έπιασα και της είπα ότι θέλω να μιλήσουμε και μου είπε όποτε θέλεις. Μου είχε στείλει μήνυμα τη μέρα που αποχώρησα από το Survivor και μου είπε ότι “έκανα λάθος, συγγνώμη”. Το να ζητάει ένας άνθρωπος συγγνώμη είναι κάτι πολύ μεγάλο. Να έχει το θάρρος, να αναγνωρίζει και να ζητάει συγγνώμη», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.Σχετικά Άρθρα

ΚΑΡΦΙΑ ΝΤΟΡΕΤΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! «Πώς είναι δυνατόν να καθυστερείς 45 ολόκληρα λεπτά»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ολοένα αυξανόμενη σε διάρκεια «εισβολή» της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη σε αυτήν της Κατερίνας Καινούργιου.

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: «Είχα λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες παγκοσμίως»

Έχει κερδίσει τον τίτλο Look of the year, ενώ απέσυρε τη συμμετοχή της από τα καλλιστεία.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial