Η νέα Kylie x Koko beauty collection! (video)

Η νέα Kylie x Koko beauty collection! (video)
Η νέα Kylie x Koko beauty collection αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

H τρίτη στη σειρά make up συλλογή από τις Kylie Jenner και Khloé Kardashian, πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, ενθουσιάζοντας ήδη τις beautistas ανά τον κόσμο, οι οποίες αδημονούν να δοκιμάσουν τα νέα beauty προϊόντα με τη υπογραφή των διάσημων αδερφών.

Οι αδερφές της οικογένειας Kardashian- Jenner, δεν σταματούν ποτέ τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και συνέχεια αναπτύσσουν νέες ιδέες που γεννούν με τη σειρά του δημοφιλή προϊόντα.

Έτσι, η νέα συλλογή που αποτελεί collab των Kylie Cosmetics και της Khloé Kardashian, αναμένεται για ακόμη μία φορά να σπάσει τα ταμεία, καθώς μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της εκατομμύρια fans της οικογένειας ξετρελάθηκαν, αφήνοντας στα social media σχόλια που δείχνουν πως ανυπομονούν για την συλλογή.

Η Kylie x Koko beauty collection περιλαμβάνει μία παλέτα με σούπερ σκιές για τα μάτια, highlighters, μολύβια και τα signature lip glosses και lipsticks των Kylie Cosmetics που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα από τις beautistas.

 Σχετικά Άρθρα

Hailey και Justin Bieber: Δημιουργούν την δική τους εταιρία καλλυντικών!

Το ζεύγος Bieber κατοχύρωσε στο U.S. Patent and Trademark Office το όνομα Bieber Beauty για να δημιουργήσουν τη δική τους

Με αυτούς τους εύκολους και φυσικούς τρόπους, θα διώξεις τους μαύρους κύκλους από τα μάτια σου

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια ή τα πρησμένα μάτια αποτελούν χαρακτηριστικό πολλών ανθρώπων.

Αλλεργίες και καλλυντικά….

Ποια είναι τα συμπτώματα της αντίδρασης σε καλλυντικά;

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial