Η Oprah Winfrey έπεσε πάνω στη σκηνή και έγινε viral! (video)

Η Oprah Winfrey έπεσε πάνω στη σκηνή και έγινε viral! (video)

H Oprah Winfrey στα πλαίσια του «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus» tour βρέθηκε στο Los Angeles προκειμένου να μιλήσει για την ευεξία και την αρμονία στη ζωή.

Μιλώντας για την «ισορροπία» που πρέπει να έχουν όλα στη ζωή, η ίδια έχασε τη δική της, πέφτοντας επάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Όπως είπε η ίδια μετά το περιβόητο πέσιμο, η ισορροπία της χάθηκε από τα “λάθος παπούτσια” που επέλεξε να φορέσει ενώ στη συνέχεια, σηκώθηκε για να συνεχίσει την ομιλία της ξυπόλυτη. Η media expert συνέχισε την ομιλία της, λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ ωραίο να μιλάει κανείς για την ισορροπία και το πώς είναι να τη χάνεις κάποιες φορές»!

Το video με την “πτώση” της 66χρονης διάσημης καταγράφηκε από το Los Angeles Times, δημοσιεύοντας το έπειτα από λίγο στο Instagram, με αποτέλεσμα να γίνει viral.Σχετικά Άρθρα

Τα παπάκια στη σειρα κάνουν μπάνιο στα ρηχά… Και ο σκύλος νομίζει πως είναι η μαμά τους! (video)

Τι τραβάει και αυτός ο δόλιος; Ένα μπανάκι είπε να κάνει και δεν τον αφήνουν τα βάσανα της…μητρότητας! Απουσία της

Διαδικτυακό έρανο έκανε πατέρας που δεν είχε χρήματα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών του! Δείτε τι έγινε… (photos)

Η απόφαση ενός πολύτεκνου πατέρα να ξεκινήσει διαδικτυακό έρανο για να συγκεντρώσει χρήματα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των πέντε παιδιών

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial