Η πανσέληνος του Οκτωβρίου – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Σαββατοκύριακο.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Στις 16 του μήνα θα έχουμε ένα ολόγιομο φεγγάρι στο πρώτο ζώδιο της φωτιάς. Θα δούμε λοιπόν τι θα παρουσιαστεί στις ζωές μας και τι θα συμβεί γύρω μας αλλά και στον ψυχισμό μας, όταν θα περάσει από το τελευταίο δεκαήμερο του Κριού.

Σίγουρα η λέξη [υπομονή] αυτή την περίοδο μάλλον έχει εξαφανιστεί. Όλα έχουν μία ταχύτητα υπερβολικά αστραπιαία που δεν αφήνει τα γεγονότα να ωριμάσουν. Κατά συνέπεια δημιουργούμε νέες συνθήκες στην ζωή μας που δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτούμε. Τα λάθη λοιπόν είναι πολύ συχνά και οι καταστάσεις μας κάνουν να τα βλέπουμε αμήχανα από μία θέση που ίσως να είναι παντελώς ξένη προς εμάς. Οι χωρισμοί είναι συχνοί, μα και οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν μία ιδιομορφία. Καλό είναι αυτή την περίοδο να μην ξεκινήσουμε τίποτα σημαντικό και ιδίως ότι θα επιθυμούσαμε να έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΚΡΙΟΣ

Για σας αυτή η περίοδος είναι ανανεωτική και διαφορετική. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σας γεμίζει από γεγονότα και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η ροή των καταστάσεων έχουν υπερβεί κατά πολύ την φαντασία σας. Η Σελήνη χρωματίζεται από τον πλανήτη Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας και όλα είναι πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε τον χρόνο σας, ώστε να προσγειωθείτε στην νέα πραγματικότητα. Εργασιακά θέματα, θα έχουν κάποιες ανατροπές που δεν θα τις περιμένατε. Ίσως να είναι και η περίοδος που μία ίωση σας ταλαιπωρεί, ή κάποιο πρόβλημα στην υγεία σας, δεν λέει να σας αφήσει σε ησυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε και άλλα τόσα που έχετε σχεδιάσει να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα η περίοδος αυτή δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε και να δείτε με νηφαλιότητα τις καταστάσεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν οικονομικές αλλαγές και αβεβαιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα σας αναστατώνουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η Πανσέληνος αυτή αλλοιώνει την εικόνα σας προς τα έξω. Αν λοιπόν πρόκειται να κάνετε ένα σημαντικό διάβημα, να προσέχετε μην εκτεθείτε κοινωνικά. Τα γεγονότα που θα τρέχουν, θα είναι αρκετά ξένα με την δική σας πορεία.

ΛΕΩΝ

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας και να δείτε τα πράγματα με καινούριους ρυθμούς. Θέλετε να ταξιδέψετε, να σπουδάσετε, να αλλάξετε τις συνθήκες σε κάτι που σας καταπίεζε μέχρι χθες. Όλα θα υποστούν ένα ρετουσάρισμα από χρώματα του αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα και ψυχικές μεταβολές θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν τις μέρες αυτές. Πολύ πιθανόν να πρέπει να βάλετε μία σειρά στις οικονομικές [απροσεξίες] του συντρόφου, γεμίζοντας σας με άγχος. Βέβαια να ξέρετε ότι θα έχετε συναισθηματική αναστάτωση λόγο περίεργων συμπεριφορών από τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στην σχέση σας. Ένας απρόσμενος χωρισμός, να σας κάνει να χάσετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Το σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις σας περνούν από κρίση και να σας κάνουν να σκεφτείτε διαφορετικά το αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σας θα υποστεί αλλαγές. Είναι πραγματικά τόσα πολλά αυτά που έχετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας σχέδια, που αν δεν τα έχετε βάλει σε σωστή σειρά, θα πελαγώσετε. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι η οικονομική αβεβαιότητα που σας χαλάει τελείως την διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προσωπικά σας θέματα έχουν κάτι διαφορετικό να σας δώσουν. Μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλά πρόσωπα που σας δείχνουν το ερωτικό ενδιαφέρον τους, αλλά μπορεί και να γνωρίσετε ένα άτομο που θα είναι μία διαφορετική ερωτική εμπειρία για σας. Ότι και να συμβαίνει, μην πιστέψετε ότι ο χρόνος θα είναι φιλικός με αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα θα είναι εκτός ορίων. Οι συνθήκες σε οικογενειακό, αλλά και κοινωνικό περιβάλλον θα είναι σεισμογενή. Αν υπάρχουν κάποια νομικά θέματα που σας απασχολούν, αυτές οι μέρες μάλλον θα είναι αρκετά απαιτητικά. Κάποιοι από σας θα σκεφτείτε αλλαγή κατοικίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν χρειάζεται βιασύνη σε κάτι που σας έχει ενθουσιάσει. Θέλουν όλα τον χρόνο τους, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία και να σας κάνουν να νιώσετε καλά. Στην Πανσέληνο αυτή συμμετέχει ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας και αυτό δείχνει ότι αυτή την περίοδο η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία … εσωτερική αλλαγή.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Πανσέληνος σας κάνει συναισθηματικά … ευάλωτους. Μην έχετε λοιπόν εμπιστοσύνη στους άλλους και κυρίως σε πρόσωπα που σας δένουν συναισθηματικοί δεσμοί. Οικονομικά προβλήματα θα προκύψουν από κακή σας διαχείριση και ίσως από παρορμητικές κινήσεις.

 


Tags Άρθρου:
ΖΩΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Eurovision 2017: Αυτό είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει η Demy στο Κίεβο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε και το τραγούδι που θα ταξιδέψει μέχρι το Κίεβο είναι το…

Δώστε μεγάλη προσοχή: Μην αγαπήσετε ποτέ αυτό το ζώδιο – Θα σας πληγώσει ό,τι κι αν γίνει!

Ποια είναι τα κακά κουσούρια κάθε ζωδίου, και με ποιον τρόπο αυτά θα επηρεάσουν την σχέση σας;

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial